Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ki szeretnénk menni ketten...

Supertika kérdése:

Ki szeretnénk menni ketten egyik haverommal Amerikába új élet szempontjábol! Milyen munkák a legkeresettebbek és mely területeket?

Figyelt kérdés

Flo rida jacksonville környékén van ismerős ezért oda terverzünk,továbbá Flo rida-n kivül, mely helyeket ajánljátok ilyen szempontbol, megélhetés, közösség,közbiztonság?

20 évesek vagyunk mindketten, semmi nem köt ide, szoval csak ketten mennénk az új élet reményében meg ugye ez volt az egyik nagy álmunk hogy " AMERIKA " :)

2013. febr. 9. 06:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
OFF Flo rida egy énekes, Florida az állam, Jacksonville- t pedig nagybetűvel írjuk. ON Hacsak nincs valami szuper végzettséget el es nagyon jó nyelvtudásotok, esélytelen.
2013. febr. 9. 06:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Úgy őszintén totálisan esélytelen kijutnotok, hacsak nem valami fekete munkával, amíg le nem buktok, és ki nem toloncolnak titeket. Onnantól viszont esélytelen, hogy valaha is kaptok vízumot vissza. Ha már ilyen nagy tervek vannak, akkor már inkább Anglia, ahol lehet legálisan dolgozni.
2013. febr. 9. 08:45
 3/13 anonim ***** válasza:
haha en amerikaban elek mar viszont PONT jacksonville-be akarunk elkoltozni. jo hely? mit mond az ismid? most megyek aludni de reggel osszeszedek enis par gondolatot errol :D
2013. febr. 9. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Oda baromi nehéz kijutni úgy hogy legalásian kapjatok munkát és tartózkodjatok, és ne legyen baj belőle, ha olyan emberrel futtok össze. Alapból kéne zöldkártya legalább munkavállaláshoz de azt csak 3 hónapra adnak tudtommal, kivéve ha nem egy olyan céget találtok magatoknak aki elintézi hosszabb távra a kint tartózkodást.

Az hogy van kint ismerősöd az egy dolog, még nem tud sok mindent elintézni.

Én is mentem volna ki New Yorkba targoncázni egy jó céghez, ne kérdezd a nevét, nem tudom már. Él kint nekem is ismerősöm de nem tudott elintézni semmit, zöldkártyát sem kaptam meg, hozzá meg vízumot ugyan kaptam dde azzal nem vállalhattam munkát. Annyiból, voltam előrébb hogy kitudtam menni oda 2-3 hétre és elég komolyan nézték hogy valóban, addig vagyok-e kint, mert kérdezték hogy mi a tervem ott miért ilyen hosszú időre megyek, munkáltató igazolást sem ártott volna vinném de azt ugye honnan.... A szerencsém az volt hogy megvolt a jegyem a visszaútra így mondták hogy jólvan akkor mert akkor már jobban elhitték hogy pihenni megyek ki, nem dolgozni. Persze semmi nem jött össze akkor sem mert próbálkoztunk.

Szerintem erről mondjatok le, nem véletlen van ott mindenkinek jó élete akik bevándorolnak inkább itt Európában keressetek valami külföldi melót.

2013. febr. 9. 10:58
 5/13 A kérdező kommentje:

hát nemtudom sok ismerősöm ment igy ki, felszolgáló vagyok,meg hajópincér óceánjáron. Jacksonville, legnagyobb városa Floridának, azt mondja hogy sok munkalehetőség van,normalisak a körülmények ! utolso kommentelő : te hogy jutottál ki? tudsz valamit javasolni hogy hogyan kezdjük el?

mind2en folyékonyan beszélünk angolul, élesben.. nem az hogy ott makogunk ilyen téren van tapasztalat ! Keresztanyám is kint él Miamiban 15éve, ott házasodott meg kint, gyerekük van mar stb és elvannak vígan.

2013. febr. 9. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:

"Flo rida"

:D B*szki, inkább irány az általános, aztán utána lehet róla szó :D

2013. febr. 9. 11:08
 7/13 A kérdező kommentje:
hát nemtudom lenne lehetőségem németországban is, családon keresztül, hegesztőként de valahogy nemszeretem a németet.Magát a nyelvet. utolso kommentelő, akkor te végleg fel adtad az ezzel kapcsolatos dolgokat? csak csodálkozok mert olyan sok embernek sikerül. Keresztanyám is kint él 15 éve, azota már állampolgár, összeházasodott egy amcsi csavoval, van gyerek stb. azt hallottam hogy ez felgyorsitja a folyamatot pl egy házasság.
2013. febr. 9. 11:08
 8/13 A kérdező kommentje:
jolvan most nem ez a lényeg hogy itt kötöszködjél.. majd ha 2napig nem alszol és melozol közben 16 órát, és reggel 6kor probalsz értelmes emberektől válaszokat kapni..inkabb ne is irtál volna :)
2013. febr. 9. 11:16
 9/13 anonim ***** válasza:
De te következetesen sz.rul írtad, komolyan vicc, hogy amiatt a benga gyapotszedő neve miatt írod rosszul egy állam nevét :D Komolyan, ez nem elgépelés, az nem zavarna, de hogy valaki ennyire tuskó legyen az már durva :D Mennyi idős vagy? 13?
2013. febr. 9. 14:08
 10/13 A kérdező kommentje:
hát te hülye vagy :) szeretnél te aza benga gyapotszedő lenni, neki milliói vannak amig te az Auchanba töltöd fel az árut segédmunkásként bejelentve 60ezer forintért :)
2013. febr. 9. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!