Erdemes lenne Amerikaba utazni?
ma 18:00
Koszonom szepen :) Ez eleg biztato valasz volt, es igaz is.. Ment a zoldike, es ezt fogom tenni.. Eddig is ezt akartam tenni, ez most megerositett :) Puszi :*
Ott szeretnél járni egyetemre? Biztos olyan jó ötlet ez? Mert ahogy olvasom, nekem úgy jön le, hogy még magad sem tudod, hogy mi leszel, ha nagy leszel, csak egyszerűen kimennél a gimi után, és utazgatnál, élnéd az életed... Teljesen jó az amit leírtál végülis, menj amíg van rá esélyed, az ilyesmit nem szabad kihagyni, és minden ilyen lehetőséget meg kell ragadni!:) De vigyázni is kell, és legyél figyelmes, egy gimis diplomával az ég világon semmit sem tudsz kezdeni, a pénz is elfogy egyszer, és ilyesmi!:)
De még rengeteg időd van, fejezd be a gimit, döntsd el, hogy mit akarsz tanulás ügyileg, aztán nyugodtan egyetemezz kint Amerikában! Én szurkolok!
ma 18:30
Ugy gondoltam, hogy osszeszedem a batorsagomat, es a nyelvtanba fektetek rengeteg idot. Nem csak azert megyek ki, hogy elvezzem az eletet.. kozben tanulni is szeretnek. A nyelvek az biztos, viszont abban, hogy mit is szeretnek kesobb csinalni, az meg nem vegervenyes es teljesen bizonytalan.. Ezt le is irtam a kerdesben. : "Utana kimennek nyelveket tanulni, es eldontenem mit szeretnek csinalni.."... Kint megfog valtozni a belso ertekrendem, aminek orulok, tehat rafogok jonni, hogy mi az ami valojaban erdekel... Valami szakmara gondoltam. De kitudja meg, hogy mit hoz a jovo? :DDDD Az is lehet, hogy nem fogok Egyetemezni maximum tovabbkepzes.. Erdekel a jovom, nem akarom elcseszni es komolyan is veszem, de valaki meg 30 eves korara sem tudja, hogy mit akar csinalni valojaban :) Nem akarok robot, monoton munkat.. Utazassal szeretnek foglalkozni. Utazasi irodak, vagy utazasi ugy intezo, szervezo.. egy olyan munka, ahol mindig uj es uj dolgok varnak :) De koszi a valaszt! Ment a zold :)
szerintem hülye az aki kihagy egy ilyen lehetőséget szerintem is mindenképpen menj ha nem is lesz olyan mint amire számítasz akkor is megéri
ismerek olyat akinek nagyon bejött az amerikai élet és olyat is aki hazajött ez ember függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!