Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi esély van a zöldkártyára?

SchossoW kérdése:

Mennyi esély van a zöldkártyára?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy jó ideje tervezem hogy ki megyek amerikába de nem 90 napra. Végleg le akarok telepedni ott. Dolgoztam már írországba németországba. És amerika egy régi nagy álmom. Mennyi esély van arra hogy letelepedhetek? Jelenleg 22éves vagyok. Van is ismerős kint aki be tudna tenni dolgozni de a munka vállalóival se lehet örökké kint lenni. Érdek házasságot vagy érdek gyereket nem akarok. Valakinek van erről tapasztalata? Láttam hogy van a zöld kártya lottó de az se biztos hogy megnyerem. Plusz rengeteg idő és pénz. Nem film rendező színész énekes akarok lenni még mielőtt jönnének a kommentek. 17 éves korom óta dolgozok és nem vetem meg a kemény munkát. Értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 13. 23:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

EN AZ E2 visa-rol beszelek de igazad van rengeteg orszag jogosult ra de a magyar nem.

Countries That Have Treaties with the US For E2 Purposes

In order to be eligible to take advantage of the E2 visa you must first be a national (passport holder) of one of the countries with whom the US has a treaty for this visa. Those countries are as follows: -

United Kingdom, Albania, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Bangladesh, Belgium, Bulgaria, Cameroon, Canada, China (Taiwan), Colombia, Congo, DR (Kinshasa), Congo R of Brazzaville, Costa Rica, Czech Republic, Ecuador, Egypt, Estonia, Ethiopia, Finland, France, Georgia, Germany, Grenada, Honduras, Iran, Ireland, Italy, Jamaica, Japan, Jordan, Kazakhstan, Korea, Kyrgyzstan, Latvia, Liberia, Lithuania, Luxembourg, Mexico, Moldova, Mongolia, Morocco, Netherlands, Norway, Oman, Pakistan, Panama, Paraguay, Philippines, Poland, Romania, Senegal, Slovak Republic, Spain, Sri Lanka, Suriname, Sweden, Switzerland, Thailand, Togo, Trinidad and Tobago, Tunisia, Turkey, Ukraine, Yugoslavia (Former Countries) and Zaire.

2014. febr. 26. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!