Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi esély van a zöldkártyára?

SchossoW kérdése:

Mennyi esély van a zöldkártyára?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy jó ideje tervezem hogy ki megyek amerikába de nem 90 napra. Végleg le akarok telepedni ott. Dolgoztam már írországba németországba. És amerika egy régi nagy álmom. Mennyi esély van arra hogy letelepedhetek? Jelenleg 22éves vagyok. Van is ismerős kint aki be tudna tenni dolgozni de a munka vállalóival se lehet örökké kint lenni. Érdek házasságot vagy érdek gyereket nem akarok. Valakinek van erről tapasztalata? Láttam hogy van a zöld kártya lottó de az se biztos hogy megnyerem. Plusz rengeteg idő és pénz. Nem film rendező színész énekes akarok lenni még mielőtt jönnének a kommentek. 17 éves korom óta dolgozok és nem vetem meg a kemény munkát. Értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 13. 23:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd toloncolnak, az se rossz. :D
2014. febr. 14. 17:58
 12/21 anonim ***** válasza:

Csak nekem tunt fel hogy a kerdezo Kanadarol beszel? A valaszadok pedig az USA zoldkartya temat irtak le?

Nem ismerem a kanadai szabalyokat, ott is csak hazassag altal lehet letelepedni? Illetve 500e dollart befektetni???

Mi ez a gyerek-megoldas zoldkartyara? Ez akkor mukodik kerdezo, ha TE VAGY egy amerikai allampolgar gyereke, es akkor az anyukad/apukad kerelmezi neked a zoldkartyat, de ez az USAban van igy, nem tudom, hogy Kanadaban is igy jarnak el?!

2014. febr. 14. 18:29
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
Hol beszél Kanadáról??? Az USA-ról van szó.
2014. febr. 14. 18:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Utolsó.

"...Mert úgy hallottam hogy tanulói vízumot ha szerzek persze fizetem a tandíjat stb főiskolán vagy egyetemen utána nagyobb eséllyel maradhatnék kint legálisan. (Kanadáról van szó)"

2014. febr. 14. 18:50
 15/21 fGhw39-84th ***** válasza:
57%

"Csak nekem tunt fel hogy a kerdezo Kanadarol beszel? "

Nem is tudtam, hogy kanadai letelepedéshez kell zöldkártya. :D

2014. febr. 14. 18:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Valoban zavaros az egesz. Eloszor "amerika"-t emliti kisbetuvel. A zold kartya lotto szinten az USA-val kapcsolatos. Kesobb Kanada merul fel.

A kerdezo szamara meg annyit hogy hazassag utjan lehet boldogulni, de gyereket nem feltetlenul kell szulni. Ha viszont hazassagon kivul az USA-ban szuleto gyerekrol van szo, ez esetben csak akkor tud a gyermek segiteni ha majd felnott lesz. Addig a szulot kitoloncalhatjak.

2014. febr. 14. 19:04
 17/21 fGhw39-84th ***** válasza:
57%

"Valoban zavaros az egesz. Eloszor "amerika"-t emliti kisbetuvel. A zold kartya lotto szinten az USA-val kapcsolatos. Kesobb Kanada merul fel. "

Lesz ebből még Mexikó és Kolumbia is! Az a lényeg, hogy az amerikai kontinens meglegyen. :D

2014. febr. 14. 19:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ez ilyen baromi vicces. De ha értelmes témához kapcsolódó dolgot nem tudsz írni akkor minek írsz? :D Kanada azért merült fel mert az is egy lehetséges hely (volt). És amint leírtam azt az iskolához kötném. Nem gond.. Aki akarja úgy is megérti :) Munkavállalói vízumot úgy se kapok így marad illegálisan majd érdek házasság. Akik értelmes válaszokat adtak azoknak köszönök mindent :)
2014. febr. 14. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Van mas lehetoseg csak nem itt kell keresni hanem hivatalos helyen.En nem akarok itt kozvetito iroda lenni csak elmondom hogy en hogy csinaltam es aki gondolja jarjon utana.Eloszor is angol nyelv nagyon fontos az ugyintezeshez.En Kanadai Torontoba eltem hosszu evekig es ugy gondoltam hogy megprobalom az eletet floridaba.Egy tanacsado azt javasolta hogy vegyek meg egy amerikai bejegyzett ceget es ezt a ceget vezethetem es dolgoztathatok embereket.Es ez korlatlan tartozkodast biztosit hivatlosan dolgozhatsz.De csak a cegednek.Gondoljatok hogy vegyek en ceget? Nem kell egy nagy cegre gondolni ez egy szonyegtisztito ceg volt ket geppel.Fillerekbe kerult csak a ceg nev volt a lenyeg.De dolgoztam is vele a miliomosok szonyegeit tisztitottam.Es ha kitaro vagy evek soran fizeted az adot es le tudsz telepedni veglegesen.En kanadai allampolgar vagyok de ez lenyegtelen a ceg ugybe mert ez nincs orszaghoz kotve hogy ki nyithat ceget. Ui:Aztan vissza jottunk torontoba elni mert itt sokkal jobb a megelhetes es ingyenes az egeszsegugy de aki usat valassza ez egy jarhato ut.
2014. febr. 26. 03:44
 20/21 anonim ***** válasza:

kedves bababui,

tevedsz es valotlan informaciot hiresztelsz :(

a canadai allampolgarokra TELJESEN MAS szabalyok vonatkoznak munka/ceg stb ugyeben, mint pl egy magyar allampolgarra.

Egy magyar allampolgar nem fog munkavallaloit kapni, ha vesz egy ceget az USA-ban.

Zoldkartyahoz lehet ugy jutni, hogy befektet minimum $500e (nehol $1 millio), ezt hivjak EB5 vizumnak, de evente csak nagyon minimalis mennyiseget adnak igy ki, es valoszinu a gazdag kinaiak es oroszok mindet elkapkodjak.

2014. febr. 26. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!