Mennyi esély van a zöldkártyára?
Csak nekem tunt fel hogy a kerdezo Kanadarol beszel? A valaszadok pedig az USA zoldkartya temat irtak le?
Nem ismerem a kanadai szabalyokat, ott is csak hazassag altal lehet letelepedni? Illetve 500e dollart befektetni???
Mi ez a gyerek-megoldas zoldkartyara? Ez akkor mukodik kerdezo, ha TE VAGY egy amerikai allampolgar gyereke, es akkor az anyukad/apukad kerelmezi neked a zoldkartyat, de ez az USAban van igy, nem tudom, hogy Kanadaban is igy jarnak el?!
Utolsó.
"...Mert úgy hallottam hogy tanulói vízumot ha szerzek persze fizetem a tandíjat stb főiskolán vagy egyetemen utána nagyobb eséllyel maradhatnék kint legálisan. (Kanadáról van szó)"
"Csak nekem tunt fel hogy a kerdezo Kanadarol beszel? "
Nem is tudtam, hogy kanadai letelepedéshez kell zöldkártya. :D
Valoban zavaros az egesz. Eloszor "amerika"-t emliti kisbetuvel. A zold kartya lotto szinten az USA-val kapcsolatos. Kesobb Kanada merul fel.
A kerdezo szamara meg annyit hogy hazassag utjan lehet boldogulni, de gyereket nem feltetlenul kell szulni. Ha viszont hazassagon kivul az USA-ban szuleto gyerekrol van szo, ez esetben csak akkor tud a gyermek segiteni ha majd felnott lesz. Addig a szulot kitoloncalhatjak.
"Valoban zavaros az egesz. Eloszor "amerika"-t emliti kisbetuvel. A zold kartya lotto szinten az USA-val kapcsolatos. Kesobb Kanada merul fel. "
Lesz ebből még Mexikó és Kolumbia is! Az a lényeg, hogy az amerikai kontinens meglegyen. :D
kedves bababui,
tevedsz es valotlan informaciot hiresztelsz :(
a canadai allampolgarokra TELJESEN MAS szabalyok vonatkoznak munka/ceg stb ugyeben, mint pl egy magyar allampolgarra.
Egy magyar allampolgar nem fog munkavallaloit kapni, ha vesz egy ceget az USA-ban.
Zoldkartyahoz lehet ugy jutni, hogy befektet minimum $500e (nehol $1 millio), ezt hivjak EB5 vizumnak, de evente csak nagyon minimalis mennyiseget adnak igy ki, es valoszinu a gazdag kinaiak es oroszok mindet elkapkodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!