Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van szerintetek bármi esély...

Van szerintetek bármi esély arra, hogy pár éven belül megváltozzon ez az egész zöldkártyás bevándorlás és letelepedés, hogy más módszerrel be lehessen jutni az USA-ba (házasság kilőve:D)?

Figyelt kérdés
nem az akarom, hogy bármilyen csicskanak lehetősége legyen kijutni, hanem, hogy annak legyen lehetősége, aki megérdemli. Mondjuk van 1-2 diplomája :')
2013. szept. 12. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem pár év múlva még nehezebb lesz a kijutás. Sokkal szigorúbbak lesznek a szabályok, és sokkal komolyabban fogják nézni kit engednek be,

Ennek egyszerű oka van.

Túl sok a legális és illegális bevándorló az egész világon..

Sokkal több mint amennyit az USA elviselne..

2013. szept. 12. 19:58
 2/13 Makoscsiga ***** válasza:
Az most az a törekvés, hogy a STEM (science, technology, engineering, math) tárgykörébe eső végzettséggel könnyebb legyen a bejutás. Az elmélet szerint ez, a technológiai innovációk elősegítése révén, élénkíti majd a gazdaságot. Persze itt nem építőmérnök bsc-re kell gondolni. És a megvalósulás sincs belátható időn belül.
2013. szept. 12. 20:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy könnyebb lenne sajnos. Inkább nehezebb. :(
2013. szept. 12. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:

Jobb ha nem is megy oda már senki.

Az USA is elég nagy szarban van...Hasonlóan az EU-hoz.

Az EU megítélésem szerint előbb összedől de akkor az USA is jön utánunk és még jó pár ország.

Mivel az USA-ból rengetegdolgot hoznak be az EU-ba.mert itt sokan megveszik.De ha mi bedőlünk akkor az USA is jön utánunk :):):)

2013. szept. 12. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Akinek van normális diplomája az talán képes átlátni a gazdasági helyzetet,élhetőséget,megélhetést stb...

De sajnos itt a diplomások többsége csak a filmekből ismeri az USA-t.

És nem azt mondom hogy az USA rossz ország,hanem azt hogy vannak nála bőven jobb országok.

Amúgy pedig csicskák eddig se jutottak innen az USA-ba.

(Az illegálisokat leszámítva)

2013. szept. 12. 21:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát csicskak bejuthattak zöldkártyával, mert annyira azért nem kemények a követelései. Vagy házassággal
2013. szept. 12. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Hát én úgy tudom hogy tervezik a zöldkártya eltörlését.De a házasság általi letelepedést soha nem fogják szabályozni.Minden ember azzal házasodik össze akivel csak akar.Ezt nem tilthatják meg.
2013. szept. 12. 22:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Hol hallottad, h eltörlik a zöldkártyát? És ha véletlenül eltörölnék, akk mi lenne helyette?
2013. szept. 12. 22:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Még Obama beszélt erről valamikor hogy komoly változásokat akar a bevándorlásban.És legjobb tudomásom szerint ha megszavazzák a törvényt (szerintem nem) (minden évben akartak már változtatni rajta) akkor eltörlik a zöldkártyát és valami munkavállalói vízumot akarnak bevezetni.

(De nem biztos.Én mindenesetre így hallottam:)

2013. szept. 12. 22:35
 10/13 anonim ***** válasza:

"nem az akarom, hogy bármilyen csicskanak lehetősége legyen kijutni, hanem, hogy annak legyen lehetősége, aki megérdemli. Mondjuk van 1-2 diplomája :')"

Ez most is így van. Megfelelő végzettséggel és tapasztalattal tárt karokkal vár az USA. Jelentéktelen diplomákat hiába gyűjt valaki tucatszám, amiatt nem fogják beengedni az USA-ba. De egy képzett orvos vagy informatikus simán ki tud jutni most is.

2013. szept. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!