Van szerintetek bármi esély arra, hogy pár éven belül megváltozzon ez az egész zöldkártyás bevándorlás és letelepedés, hogy más módszerrel be lehessen jutni az USA-ba (házasság kilőve:D)?
Szerintem pár év múlva még nehezebb lesz a kijutás. Sokkal szigorúbbak lesznek a szabályok, és sokkal komolyabban fogják nézni kit engednek be,
Ennek egyszerű oka van.
Túl sok a legális és illegális bevándorló az egész világon..
Sokkal több mint amennyit az USA elviselne..
Jobb ha nem is megy oda már senki.
Az USA is elég nagy szarban van...Hasonlóan az EU-hoz.
Az EU megítélésem szerint előbb összedől de akkor az USA is jön utánunk és még jó pár ország.
Mivel az USA-ból rengetegdolgot hoznak be az EU-ba.mert itt sokan megveszik.De ha mi bedőlünk akkor az USA is jön utánunk :):):)
Akinek van normális diplomája az talán képes átlátni a gazdasági helyzetet,élhetőséget,megélhetést stb...
De sajnos itt a diplomások többsége csak a filmekből ismeri az USA-t.
És nem azt mondom hogy az USA rossz ország,hanem azt hogy vannak nála bőven jobb országok.
Amúgy pedig csicskák eddig se jutottak innen az USA-ba.
(Az illegálisokat leszámítva)
Még Obama beszélt erről valamikor hogy komoly változásokat akar a bevándorlásban.És legjobb tudomásom szerint ha megszavazzák a törvényt (szerintem nem) (minden évben akartak már változtatni rajta) akkor eltörlik a zöldkártyát és valami munkavállalói vízumot akarnak bevezetni.
(De nem biztos.Én mindenesetre így hallottam:)
"nem az akarom, hogy bármilyen csicskanak lehetősége legyen kijutni, hanem, hogy annak legyen lehetősége, aki megérdemli. Mondjuk van 1-2 diplomája :')"
Ez most is így van. Megfelelő végzettséggel és tapasztalattal tárt karokkal vár az USA. Jelentéktelen diplomákat hiába gyűjt valaki tucatszám, amiatt nem fogják beengedni az USA-ba. De egy képzett orvos vagy informatikus simán ki tud jutni most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!