Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerika (USA) tényleg a...

Amerika (USA) tényleg a lehetőségek hazája?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 19:40
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
47%
Hát akkor dolgozhat feketén, élvezve a lehetőségek hazáját:) Gratulálok!
2014. jan. 4. 23:31
 42/49 anonim ***** válasza:
62%

Gratulálok! ....... Koszoni szepen, a zoldkartya kerelme beadva, a gyermek allampolgar, meg par honap es mehet interjura, ami utan mar nem lesz illegalis es nem kell feketen dolgoznia...

Csak azt nem ertem, de nem muszaj valaszolnotok, hogyha nem eltek az USAban, es nem tudjatok, hogy mi folyik itt, akkor minek kommenteltek, raadasul olyasmit, ami nem igaz, vagy hatalmas felre informalas.

Attol mert jol tudok vezetni es rendszeresen nezem a Top Gear-t meg nem erzem magam eleg okosnak, hogy osszam az eszt autoszerelo kategoriaban....

2014. jan. 5. 02:40
 43/49 anonim ***** válasza:
49%

Skypeon beszelgetek a pesti rokonnal. Elmondja mi a helyzet itt felenk, mi a

gond az munkanelkuliseggel ect. Ovatosan megkerdem, hogy mibol is gondolja ezt. Jon a buszke valasz, hat bemondta a TV.

Bologatok es elkezdek bucsuzkodni

2014. jan. 5. 16:54
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Én kint éltem 20 évig - most épp itthon vagyok, mert kettős állampolgár vagyok - szóval nekem ne magyarázz, hogy mi van ott. Majd akkor számolj be, várom a sikersztorit, ha a segélyből élő barátnőd már pár éve kint dolgozik (legálisan), és a fizetéséből eltartja a gyerekét. Én megcsináltam, de ott sincs kolbászból a kerítés, hidd el.
2014. jan. 5. 17:36
 45/49 anonim ***** válasza:
megis mit gondolhatnak az amerikai welfaren (segiilyen) elo szemelyek az otthoni "segiilyen" eloskodosokkrol?
2014. jan. 5. 18:51
 46/49 anonim ***** válasza:
65%

"Koszoni szepen, a zoldkartya kerelme beadva, a gyermek allampolgar, meg par honap es mehet interjura, "

ez igen.. Gratula, ugyes vagy megint.,..... sok illegalisnak hosszu evekbe es sok penzbe kerul mire ESETLEG eltudja intezni papirjait

2014. jan. 6. 02:26
 47/49 Makoscsiga ***** válasza:
62%

"Csak azt nem ertem, de nem muszaj valaszolnotok, hogyha nem eltek az USAban, es nem tudjatok, hogy mi folyik itt, akkor minek kommenteltek, raadasul olyasmit, ami nem igaz, vagy hatalmas felre informalas. "

Az csak elbizonytalanítja az embereket, ha van valami tapasztalatuk a dologról, amiről éppen határozott véleményt formálnak.

2014. jan. 6. 06:21
 48/49 anonim ***** válasza:
nekem ugy tunik mintha a #42 -es hozzaszolasa lett itt idezve...
2014. jan. 6. 08:00
 49/49 anonim ***** válasza:

gyertek San Diegoba, 300 nap napsutes

[link]

2014. jan. 6. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!