Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerika (USA) tényleg a...

Amerika (USA) tényleg a lehetőségek hazája?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 19:40
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
57%
...volt.
2014. jan. 1. 19:45
 2/49 A kérdező kommentje:
Ez alatt a "volt" alatt mit értesz?
2014. jan. 1. 19:55
 3/49 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, ahogy az első írja - lassan olyan lesz ott is a helyzet, mint Magyarországon.... Egyébként a lehetőségek régebben is csak abból álltak, hogy mindenki mindent hitelre vett fel, lett egy nagy csomó tartozás - egy olyan embert sem ismertem, aki birtokolta volna a házát, kocsiját!
2014. jan. 1. 20:12
 4/49 anonim ***** válasza:
19%
Szerencsére már nem az xDDDDD
2014. jan. 1. 20:33
 5/49 anonim ***** válasza:
66%
Ha már nem is úgy tündököl de még mindig jobbak a lehetőségek mint itthon azért jóval nagyobb a balansz. Ők is megsínylik a dolgokat de ott egy normális munkából tudsz házat autót venni tudsz nyaralásra költeni meg tudod venni magadnak ami szükséges és nem úgy mint itthon ahol pl örülsz ha 50 éves korodra kifizeted a hiteleket és végre sajátod lehet egy lakás meg ilyesmik.
2014. jan. 1. 20:45
 6/49 anonim ***** válasza:
50%
"Ez alatt a "volt" alatt mit értesz?" Régen volt érdemes kiköltözni, ma már nem. Az emberek el vannak adósodva, amit az amcsi filmekből látsz, az csak mese (pl. Született feleségek). Nagy az emberek között az 'olló' is, tehát valaki vagy gazdag, vagy szegény. Szerintem már Oroszországba is érdemesebb kiköltözni. Ott legalább van pénz.
2014. jan. 1. 20:53
 7/49 anonim ***** válasza:

Amerika (USA) tényleg a lehetőségek hazája?

hat persze, hogy az vegyel pedat Obamarol.

2014. jan. 2. 00:37
 8/49 anonim ***** válasza:
Azért ez nem igaz, amit írtok. A kvalifikált, igen magas végzettséggel rendelkező, művelt, angolul jól beszélő embereknek, még mindig a lehetőségek hazája. De ott is (ha valaki kikerül) ugyanúgy meg kell dolgozni mindenért, nem az égből hullik.
2014. jan. 2. 11:39
 9/49 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az egész USA-ban az egészbiztoítási rendszer a legszörnyűbb, akármilyen élhető is lenne némelyik része az országnak. Azért már ilyen sztorikat is lehet látni a hollywoodi filmekben, hogy nincs pénzük orvosra, kezelésre. Elég rizikós, hogy valaki elveszti a munkáját, onnantól kezdve nincs eü.biztosítása a családnak és betegség, rák, stb. esetén val.szín nem lesz jobb a gyógyulási esélyük, mint egy kelet-európainak, sőt...(gondolom én) kap egy alapkezelést, ha túléli ok, ha nem így járt, miért nem fizetett még 200e dollárt és kapott volna jobb kezelést is.
2014. jan. 2. 13:57
 10/49 anonim ***** válasza:
26%

olyat allitasz ami egyszeruen nem igaz. Nem tudom, hogy miert szolsz hozza amirol fogalmad sincsen ?

2014. jan. 2. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!