Érvényes repjegyem, szállásfoglalásom van. Miket kérdezhetnek usa határon és mibe köthetnek bele?
Esta-m, repjegyem, szállásfoglalásom rendben. Semmi olyat nem viszek magammal ami ottmaradásra adna okot. Aki utazott már JFK-re NYC-be, az tudna nekem segíteni, hogy miket kérdezhetnek? És van egyáltalán esély rá, hogy nem engednek be?
Rendes, fehérbőrű lány vagyok :D
Csak komoly válaszokat légyszi :)
Fesztivalra, szabadteru rendezvenyekre elmehetsz, de italt nem vasarolhatsz.
Discoba, clubba, egyeb szorakozohelyre, ahol alkoholt szolgalnak fel, nem fognak beengedni. Ezt irto szigoruan veszik, mert a helyet be is zarhatjak, ha a torvenyeknek nem tesz eleget es hiaba az ajtonallo rendes veled es beenged a clubba, ha jon egy ellenorzes es kiderul, hogy te bent vagy (kiskoru) akkor csunyan megbuntetik a kocerajt!
óóó :(
én nem akarok inni, de mondjuk 2 nyári fesztivál is van ami ott állomásozik a közelben és szeretnék a nyáron elmenni rájuk. olyasmi mint itthon a sziget...
remélem van rá esély...
Én is megragadnám a lehetőséget és szeretnék az iratokkal kapcsolatban kérdezni, remélem kapok választ rá, bár így is örülök, h ráakadtam erre a kérdésre.
Írtátok, hogy "ha tenyleg tustaskodni jossz, nincs mitol felned. Ha mas okbol jossz, akkor se tedd a szuletesi a.konyvi kivonatot, a hiteles angol masolatat a diplomadnak stb. a borondbe, mert ha ilyesmit talalnak nalad tutti a lebukas."
Vagyis akkor most ha mégis vinném, hol tartsam, ahol nem szúrják ki?
Egyébként au pair-nek készülök.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!