Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Érvényes repjegyem, szállásfog...

Érvényes repjegyem, szállásfoglalásom van. Miket kérdezhetnek usa határon és mibe köthetnek bele?

Figyelt kérdés

Esta-m, repjegyem, szállásfoglalásom rendben. Semmi olyat nem viszek magammal ami ottmaradásra adna okot. Aki utazott már JFK-re NYC-be, az tudna nekem segíteni, hogy miket kérdezhetnek? És van egyáltalán esély rá, hogy nem engednek be?

Rendes, fehérbőrű lány vagyok :D

Csak komoly válaszokat légyszi :)

2012. jún. 1. 07:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
hát nagy a valoszinusege hogy nem mehetsz bulizni. itt mifelénk pl nem lehet 21 alatt. söt vannak helyek ahova bemehetsz delutan mar amikor még nem kérnek igazolvanyt, aztan este 10kor kb körbejarnak és elkerik mindenkitol, aki 21 alatti az meg mehet haza.
2012. jún. 4. 22:21
 52/55 anonim ***** válasza:

Fesztivalra, szabadteru rendezvenyekre elmehetsz, de italt nem vasarolhatsz.

Discoba, clubba, egyeb szorakozohelyre, ahol alkoholt szolgalnak fel, nem fognak beengedni. Ezt irto szigoruan veszik, mert a helyet be is zarhatjak, ha a torvenyeknek nem tesz eleget es hiaba az ajtonallo rendes veled es beenged a clubba, ha jon egy ellenorzes es kiderul, hogy te bent vagy (kiskoru) akkor csunyan megbuntetik a kocerajt!

2012. jún. 4. 23:17
 53/55 A kérdező kommentje:

óóó :(

én nem akarok inni, de mondjuk 2 nyári fesztivál is van ami ott állomásozik a közelben és szeretnék a nyáron elmenni rájuk. olyasmi mint itthon a sziget...

remélem van rá esély...

2012. jún. 4. 23:48
 54/55 anonim válasza:

Én is megragadnám a lehetőséget és szeretnék az iratokkal kapcsolatban kérdezni, remélem kapok választ rá, bár így is örülök, h ráakadtam erre a kérdésre.

Írtátok, hogy "ha tenyleg tustaskodni jossz, nincs mitol felned. Ha mas okbol jossz, akkor se tedd a szuletesi a.konyvi kivonatot, a hiteles angol masolatat a diplomadnak stb. a borondbe, mert ha ilyesmit talalnak nalad tutti a lebukas."

Vagyis akkor most ha mégis vinném, hol tartsam, ahol nem szúrják ki?

Egyébként au pair-nek készülök.

Előre is köszönöm!

2012. jún. 26. 00:58
 55/55 anonim ***** válasza:
Ha illegalisan akarsz dolgozni akkor ne hozd magaddal, kuldesd el postan. Ez tenyleg realis veszely hogy emiatt kiderul hogy hazudtal. Ha persze legalis munka, es nem turistakent jossz ESTA-val, akkor hozhatod magaddal nyugodtan.
2012. jún. 28. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!