Érvényes repjegyem, szállásfoglalásom van. Miket kérdezhetnek usa határon és mibe köthetnek bele?
Esta-m, repjegyem, szállásfoglalásom rendben. Semmi olyat nem viszek magammal ami ottmaradásra adna okot. Aki utazott már JFK-re NYC-be, az tudna nekem segíteni, hogy miket kérdezhetnek? És van egyáltalán esély rá, hogy nem engednek be?
Rendes, fehérbőrű lány vagyok :D
Csak komoly válaszokat légyszi :)
Én 20 éves vagyok, az hátrány?
Barátommal megyek, ő már jóval több... :)
Nem lesz gond belőle,de azért készülj (legalább kamu) programokkal -ha esetleg akadékoskodna a bevándorlási tiszt.
Egyébként a boltok nem drágábbak ,mint itthon,szóval emiatt nem fogsz éhenhalni.
Nálam meg lehet, az lesz gyanús, hogy egyedül megyek három hétre, és nincs kinn rokon sem. :S
De remélem, azért ez nem fogja őket annyira érdekelni.
Ne is mondd a repülést, rettegek tőle. Nem csak a hossza miatt, hanem a repüléstől amúgy is.
Most pedig nagy dózisban fogom majd kapni, mert NY-ba megyek először, aztán belföldön is repülök egy csomót, és haza LA-ből jövök majd...
De muszáj kibírnom, mert ez nem tarthat vissza attól, hogy végre megvalósuljon az álmom. :)
Rádszakadt a bank ? :) Ez szép túra lesz. Egyébként a repülőút legveszélyesebb része az,amig kiérsz a reptérre.
Nem akarsz magaddal vinni ? Én még csak a keleti partot ismerem :):)
Nem szakadt rám a bank, bár az elmondásból tényleg úgy tűnhet. De esküszöm, hogy nagyon-nagyon régóta erre gyűjtök, az utóbbi időben már mindenen spóroltam, hogy összejöjjön. :) Régi nagy álmom volt ez...
Sosem voltam még kinn.
Felőlem jöhetsz, nem olyan jó ám egyedül menni. :)
ugyan mar nem olyan nagy dolog ez a hosszu ut. ugy kell tervezni hogy ejjel menjen az ember, a gépen megiszol egy kis bort vagy viszel nyugtatot (en se tudok siman aludni amugy mert kenyelmetlen) és akkor orakat vegig lehet aludni azzal. van közben kajálás nem is 1, azzal mind megy az ido, vampapirt kitolteni az megint 1 idö, lehet filmet nézni, vigyél ujságot zenét, egyáltalán nem olyan borzalmas mint ahogy elképzeli az ember. én is NAGYON féltem a repuléstöl amugy, a sirás jott ram majdnem felszallaskor ugy féltem, de igy a sokadik után azt mondom nincs mitol.
az atszallasok kozott meg el lehet tolteni az idot, annyi erdekes dolog van a reptereken, legkozelebb hagyok magamnak több idot atszallasra hogy szet tudjak nezni ne csak sietni a kovetkezohoz.
Átszálláskor nekem is sietni kell, pedig megnézhetnék amúgy még egy várost. :(
Na jó, minden nem mehet persze egyszerre, nem akarok telhetetlen lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!