Érvényes repjegyem, szállásfoglalásom van. Miket kérdezhetnek usa határon és mibe köthetnek bele?
Esta-m, repjegyem, szállásfoglalásom rendben. Semmi olyat nem viszek magammal ami ottmaradásra adna okot. Aki utazott már JFK-re NYC-be, az tudna nekem segíteni, hogy miket kérdezhetnek? És van egyáltalán esély rá, hogy nem engednek be?
Rendes, fehérbőrű lány vagyok :D
Csak komoly válaszokat légyszi :)
Hát nekünk fordítva van, mert most meg már 250 körül mozog. :P
Nekünk ugye az alacsony lenne a jó.
Nemrég (na jó, 1,5 éve talán?) mindig rendeltem újságokat kintről, és akkor 190 alatt volt még...
Wow, koszonom a sok valaszt! :)
Sokat segitettetek :)
Azt irod, hogy kiskorunak szamitasz. Akkor az autokolcsonzeses lehetosegekkel te ne is foglalkozz, mert neked nem adjak oda a kocsit.
A baratod (ha elmult 21) legyen nemzetkozi jogsija (inkabb legyen es ne kelljen, mint kelljen es ne legyen) meg lehetoleg Visa vagy MC kartyaja. Ha van hitelkartyaja az megjobb (Amex is jo).
De megkerdezheti a bankjat, hogy mennyibe kerul egy deviza alapu szamlat letrehozni es mennyibe kerul hozza a karyta, mert akkor lehet h megeri nyitni egy dollar alapu szamlat, amire szepen pakolgatjatok a penzeteket (amikor epp jo az arfolyam) es a szamlahoz tartozo kartyat vigan hasznaljatok az USAban es nem kell az atvaltason aggodni.
Nekem a CIBnel van deviza szamlam, egy evre 15 dollar a kartya dij es a havi szamlavezetesi dij kb. 50 cent, vagyis semmi. A kartya dombornyomott es visa logo van rajta es eddig mindenhol tudtam hasznalni (itt USAban), de mindig ugy hasznalom, hgy hitel (credit) kartya, ugyanis nem akarom nyilvanosan sehol sem beutni a pin kodot (amit debit kartyanal mindig kell).
Ha azt mondod europai credit card, akkor mindehol elfogadjak es a blokkot ilyenkor ala kell irni. A terhelesek 2-3 napon belul meg szoktak jelenni az internet bankomban.
köszi :)
de a tv-ben meg mindenhol látom, hogy autót vezetni már 16 éves kortól lehet...
a 21 év nem csak az alkoholra ,meg cigire vonatkozik?
jövőhét hétfőn utazunk, a számlanyitás már szerintem tárgytalan :(
Autot kolcsonozni 21 eves kor felett lehet. 25 eves kor alatt felarat szamolnak fel.
Cigit lehet hogy vasarolhatsz, de piat 21 alatt nem. Amugy ihatsz/cigizhetsz (pl. a szobadban vagy hazibulin), de nem vasarolhatsz alkoholt es nyilvanos helyekre (ahol szolgalnak fel alkoholt) oda nem mehetsz be :(
nem mehetek el bulizni pl fesztiválra???
attól még nem kell nekem piát venni hogy bulizzak :S
nem úgy van mint itt? hogy bemehetsz de nem vehetsz alkoholt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!