Miért szeretitek az USA-t?
én nem szeretem az USA-t. egyszerűen kiveri nálam a biztosítékot, amit külpolitika néven művelnek. az én gyomrom ezt nem veszi be. az a nagyképű, én vagyok a világ királya és kioktatok mindenkit rendszer. ááá...
teljesen retardált és elcseszett az egész politikai és jogrendszer. ezerszintű törvényhozás. kisembernek esélye sincs bekerülni, mert minden a támogatókról szól. az nem demokrácia, hogy annak van igaza és az hozza a törvényt, aki a legtöbbet perkálja, akár ügyvédekről, akár választásokról legyen is szó.
bár az tetszik, hogy sokkal jobban működik a rendvédelem és az önvédelem. ha betör hozzám egy feka, simán lepuffanthatom. a rendőrnek se kell ötször felszólítani és háromszor levegőbe lőni, mielőtt rálőhet az őt megtámadó felfegyverzett hordára.
mivel az USA-ról kérdeztél, nekem ez a véleményem róla. persze most jönnek majd az okosok és felsorolják, hogy jó fizetés meg kedves emberek, de ahhoz nem kell oda utazni, itt is lehet találni. ez már csak részletkérdés és az apróságok, nameg az emberek. de nem ez volt a kérdés.
Na, az tényleg nem jó, hogy egy átlagembernek mégcsak esélye sincs bekerülni nemhogy a törvényhozásba, de még csak az egyetemre se, ha nincs pénze.
Így eleve kizárt, hogy pl. jogászként odajusson.
Én éltem kint 5évet 2losangeles 2 washington 1 new york
Losangeles hihetetlen gazdag város minden második autómferrari vagy porsche szóval nem jó annyi plaáne new yorkban ha egy repülő alacsonyan szál már szirínáznak a légvédelmi rakéták (ami elég gyakori mert sok ott a repülő) én nem szeretem az usát most londonban élek és 3x annyit keresek (2000000) forintna felel meg a bérem tehát én nem költöznék vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!