Mikorra szeretitek tenni a nyaralást? Rögtön már júniusba vagy inkább Augustus?
Szeretitek a nyári szünetet már ezzel kezdeni , vagy inkább a végére teszitek ?esetleg közepe? és miért?
én szeretem a végére hagyni , kb az Augustus közepe felére mert akkor olyan jó várni rá :)...nem szeretem letudni rögtön az elején :)..Ti hogy vagytok vele?
ja és még vmi ..idén hova mentek? Jöv valaki Görögországba ?(korfu)
Mi el szoktunk menni június utolsó hetében valahová a Földközi-tenger partjára (minden évben máshová), aztán szeptember elején lemegyünk 10 napra a francia riviérára. A kettő között valamikor leugrunk az Isztriára, de oda csak egy hosszú hétvégére (4-5 nap).
Idén eddig Pugliában voltunk (Olaszország).
Én sem szeretek rögtön júniusban menni. :D
Nekem a megfelelő időszak július közepe-augusztus közepe.
Mi most szept. elején megyünk. Görögo-ba,szigetre, remélem Zakinthosra:).
Igaz nekem egy ideje nincs nyári szünet. Mikor volt, szüleim határozták meg inkább, általánosba, középsuliba velük mentünk.
előző vagyok....
Idén Horvátországba (zadar)megyünk baráti társasággal,autóval.4 személyes apartmant bérelünk 70.000 Ft/hét/apartman.Ennél olcsóbban nem jöttünk volna ki sehol.Korfu nagyon szép sziget én 15 éve jártam ott.Nagyon tetszett és rengeteg a látnivaló.Jó választás......
Szerintem augusztus vége és szeptember eleje, feltéve ha külföldre utazol. Te Korfura mennél? Akkor javaslom szeptember 15-e után. Nővérem akkor járt ott, a legutolsó turnus keretein belül, és az ár 55eFt volt mindennel együtt. Nem volt tömeg, meleg volt a víz és szép kék volt a tenger. Ha ügyes vagy, akkor kifoghatsz akciós utakat, azokat is áron alul. (priviben elküldöm az utazási iroda webcímét)
Vágyam a Francia Riviéra, sajnos oda nem tudok elutazni, mert az nem a pénztárcámnak való. Augusztus végén tervezem, hogy elutazok Horvátországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!