Mi a véleményetek Bécsről, szeretitek?
"Utolsó, melyik városban laksz?"
Graz-ban lakom. Egy informatikai cégnél dolgozom, mint programozó.
Wien ist anders...
Szeretem Becset, ott is elek jelenleg. Eddig mondhatni több helyen is eltem, de nekem egyedül London tetszett jobban, de nem minden tekintetben.
Becsben azt szeretem, hogy mindig van valami, amit erdemes megnezni, ahova erdemes elmenni, de megsem tünik tulzsufolt varosnak.
Nem szeretnem magam skatulyaba helyezni, de minden elöitelettöl mentesen megis azt kell mondanom, hogy a nagyon sok közel es tavol keleti bevandorlok közül vannak olyanok is, akik nem igazan sajatitottak el az europai kultura alapjait. De ez szinte minden fövarosban tapasztalhato.
Mint született osztrak megiscsak elszomorit, amikor pl. utbaigazitast kerek ugy atlagban az 5-ik megkerdezett ember kepes egyaltalan nemetül valaszolni.
De jön a karacsony es az azt jelenti, hogy nemcsak a Christkindlmarktnak lehet örülni, hanem a Rathaus elötti Eiswelt jegkorcsolyapalyanak is. De a Therme Oberlaa is meger egy latogatast, amikor lehullott az elsö ho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!