Van itt olyan, aki az USA deli reszen/allamban el? Szeretitek? Milyenek az emberek?
Texas elég déli.. sok a mexikói, de én nagyon szeretek itt élni.
Mi rosszat hallottál, mitől félsz?
Voltam Észak-Karolinában pár hétig és imádtam!!! Szerintem gyönyörű a táj, az idő, az emberek.. Az emberek nagyon kedvesek voltak, hallottam előre, de mégis meglepett.
Sokan déli akcentussal beszélnek, de engem nem zavart.
Nekem csak is pozitív véleményem van erről az államról!
Lehet hogy a NY-i part jobb, de Észak-Karolinában olcsóbb lakni. (házak most nagyon olcsók, szerintem az adó itt alacsonyabb).
Ha lesz még lehetőségem, akkor sokszor szeretnék visszalátogatni Észak-Karolinába.
Attól függ mire vágysz. Mindenki mást szeret. Sokan szeretik, sokan nem. Ez csakis tőled függ.. Nekem pl. a nagyvárosokból van elegem. Más meg a világért se költözne egy kisebb városba..
Ezt itt senki nem fogja tudni megválaszolni.. Mindenhol fogsz találni embereket, akik szeretik, de olyanokat is akik nem..
Döntsd el mire vágysz, és azt próbáld megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!