Amerikában élő magyar vagy? Egyedül élsz vagy a családoddal? Melyik országban, melyik államban? Írhatnék neked privát üzenetet?
New York,irj nyugodtan.
Az a hozzaszolo aki azt irta nem segit,nyugodtan bek...ja.
Pont ezert utalja mindenki az itteni magyarokat.
Hello,
Írj nyugodtan, de szólj ide, hogy írtál légyszi, mert erre az email címemre nem nagyon járok.
New Jersey családdal.
Én is sajnálom, hogy nem összetartóak a magyarok, ezt már férjem és anyukája rég megmondták, de nem fogadtam el, csak amikor már én is megtapasztaltam. Pedig én nem kérek segítséget sem, csak ha már közel lakunk, kialakíthatnánk talán még barátságot is, de nem jött be . Ez szomorú !
"A válasz megírásának időpontja: ma 03:30"
Küldtem privit.
ma 03:30-nak
Úgy látszik ez nem csak Amerikára jellemző hanem az egész világra.Sehol sem tartanak össze a magyarok sajnos..Igaz én Angliában élek,és én is azt tapasztalom mint te..Pedig csak egy barát kéne,akivel lehetne jókat dumálni,összejárni..De itt Angliában is inkább letagadják,hogy magyarok,de nem tartunk össze.De valahol meg is értem,mert engem is sokszor becsaptak már..
03:30 new york vagyok!
irj privit es osszehozunk egy kavezast! :) ( no vagyok,irj nyugodtan ) :))
nekem sincs sok magyar ismerosom,inkabb hanyagolom oket.
osszetartas nulla. aki itt el latja,hogy mas nemzetek kozott hogyan zajlik ez az egesz... csak irigyelni lehet oket...
előző de magyar magyarról sajnos nem mondhatja el.
Én is itt kint ismerek horvátot, jugót, ők jobban akarják a kapcsolatot, velem, mint a magyar. Nahát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!