Melyik államban van a legtöbb munkalehetősség? Érettségivel és szakmunkás végzettséggel.
2010 utolso negyedeveben a legtobb allast az alabbi varosokban ajanlottak:
1. San Jose, California
2. Washington, DC
3. Baltimore, MD
4. San Francisco, CA
5. Cleveland, Ohio
Ui: Az USAban munkavallalasi engedely nelkul nem kapsz legalisan munkat, csakis feketen. Fekete munka pedig mosogatas, takaritas, talan epitkezes. Ehhez pedig edes mindegy hogy van-e erettsegid vagy szakmunkasod.
Nem ugy megy, hogy papirok nelkul kijossz ilyen-olyan kepzettseggel es elhelyezkedsz a szakmadban… sorry :(
Köszi mindenkinek!
Munkavállalásit hogyan tudom elintézni?
Munkavállalásit hogyan tudom elintézni? - elsosorban ugy, hogy elolvasod az osszes eddigi ezzel (usa munka) kapcsolatos kerdest itt a gyikon.
Aztan gyujtessz egy rakas lovet es meghazasodsz...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad
Bunkó segg arcu vagy...
Miért nem lehet normálissan válaszolni??
Bunkó segg arcu vagy... thank you for sharing your intelligent opinion
Azert igy valaszoltam, mert en is igy csinaltam! Es szinte az osszes magyar ismerosom, akik a napfenyes Californiaban elnek :)
A beházasodás nem biztos hogy összejön,aztán jöhetek haza,ráadásul elmegy a sok lóvé is!
Ezért kéne a munkavállalási,ha már van munkám,van lóvé azt jöhetnek a csajok:-)
Most már értem a dolgot!
Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!