Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Gyógyszerészként angol felsőfo...

Gyógyszerészként angol felsőfokúval+ szaknyelvvizsgával van esélyem elhelyezkedni az USA-ban? Hogyan induljak neki a dolognak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 17:48
 1/5 A kérdező kommentje:

+ 2 másik idegen nyelvből is lesz (van) felsőfokum.

a tapasztalat mennyire számit?

2011. márc. 4. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, van eselyed.

Amennyiben szerzel egy amerikai allampolgar hazastarsat, akinek a segitsegevel lesz zoldkartyad es ezzel munkat vallalhatsz az USA-ban.

Az USA-ban nem nagyon ismerik el a magyar vegzettseget, tehat gyogyszereszkent remekul tudsz majd dolgozni az itteni CVS-ben, Rite-Aid-ben, mint takarito esetleg polc-feltolto. A klasszikus gyogyszertarak sosem fognak alkalmazni, mert ok a takaritast megoldjak, polcfeltoltes pedig naluk nincs.

Szoval hajra, elso lepes, keress egy USA-allampolgar hazastarsat...

2011. márc. 6. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:

utánanéztem angol fórumokon és nem lehetetlen a dolog.

egy licence-t kell megszerezni ami több és többféle vizsgából áll, a procedura egy évig is eltarthat.

kérdem én ez idő alatt hogyan tudok az usa-ban maradni?

2011. márc. 7. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Az angol forumokon valoban olvashattad, hogy nem lehetetlen - nem tudom, hogy erted-e a kulonbseget, ANGOL es USA kozott. Az, hogy angol nyelvu weboldalon olvasgatsz, az nem feltetlenul azt jelenti, hogy amerikai szabalyozast ismersz meg. Az angol nyelvu weboldal ugyanis lehet angol, uj-zelandi, ausztral, es lehet sorolni.

Az USA-ban ugy tudsz egy evig vagy akar hosszabb ideig is itt tartozkodni, hogy keresel egy amerikai allampolgar hazastarsat, vagy kb 30ezer dollar/ev beiratkozol az egyetemre es akkor az egyetem intezi el neked a tanulo-vizumot. Az egyetemre a felvetel a TOEFL vizsgaval kezdodik, nem erdekli oket a magyar felsofoku nyelvvizsga-papirod, kitorolheted vele...

2011. márc. 8. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:
vizumlottó? :)
2011. márc. 9. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!