16 éves vagyok és Amerikába szeretnék menni tanulni és még kezdő vagyok az angol nyelvben. Mit gondoltok?
Szerintem ő úgy gondolta,h angolul tanulna meg ott kint.
Ha úgy van az viszont jó mert rá leszel utalva és pikk-pakk megtanulod
Ez biztos nagy döntés lesz az életedben. De nem félj töle! Megéri! Rengeteg tapasztalatot szerezhetsz azzal ha külföldre mész. És mit akarsz tanulni? Ez a kérdés. Mert ha egy középiskolába akarsz menni oda tuti kell angolul nyomni a rizsát. De ha csak az angolt szeretnéd tanulni az más tészta. Nem muszáj megszerezned a középfokút elötte. Én Hollandiában lakom, 18 évesen jöttem ki, igaz sokat tudtam angolból de még nem tudtam használni. De aztán 1 hónap után már minden ment. Csak a lényeg hogy vigyél magaddal könyveket a tanuláshoz.
Sok sikert!
Hát szerintem ha kezdő vagy még az angolban, akkor nem sok pozitív tapasztalatod lenne az első időkben... Nem értenél semmit vagy csak nagyon keveset, az meg úgy milyen? Mintha néma lennél vagy legalábbis süket.
Én 18 éves vagyok, ha terveim szerint alakul, akkor itthon kijárok egy csomó amerikanisztikás évet, és csak aztán megyek ki. Angoltudás nélkül soha. Főleg tanulni nem.
Nem értem. Tanulni mész, és hogy képzelted ezt el mégis? Hogy 2 évvel az általad szándékozott tanévkezdés előtt mész ki, hogy előtte még gyorsan megtanuld a nyelvet, aztán beülsz a sok diák közé, mint friss angolos? Az érdekes lesz!
(Nekem mondjuk alig van egy évem az angol emelt érettségiig, és második nyelvem, tanulok mint az állat.)
Gondolt még át a szándékodat szerintem. Mintha kidobnád magad a dzsungelbe puska nélkül.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!