16 éves vagyok és Amerikába szeretnék menni tanulni és még kezdő vagyok az angol nyelvben. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 16:35
11/11 anonim válasza:
Szia! Én mikor előszőr kint ovltam 13 éves voltam.Úgy volt , hogy kimegyek tanunlni egy évet ameddig itt az osztálytársaim az angol nyelvi előkészítőre járnak. Azt mondták , hogy egy középfokú nyelvvizsga nélkül esélyem sincs. Ha kimentem volna úgy lett volna , hogy a franciákkal németekkel az angolt tnaulom egy évig ( ilyen nemzetközi osztály) és utána mehettem volna iskolába. De ha nincsenek kint rokonaid , akkor szerintem nincs sok esély arra , hogy beengedjenek. Szerintem végezz el egy szakmunkás képzőt és utána menj ki! Kint az amerikaiak a kétkezi munkát nagyon megfizetik! Például az ismerősünk parkettáztatott egy szobát és csak amunkadíj volt 300 dollár. Nem is utdom oylan 20 25 négyzetméter volt a szoba maximum! Szóval inkább majd csak a gimi vagy a szaki után érdemes megpróbálnod! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!