Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik oldalon vannak mexikói...

Melyik oldalon vannak mexikói állások? (angol nyelvű ha lehet)

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 21:14
 1/7 anonim válasza:
19%
2011. jan. 31. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi van ha fiú??? :D :D :D

[link]

2011. jan. 31. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én a mexikói domain címet se tudom, de normális munkákért szerintem mexikói oldalakat nézz fordítóval, esetleg amerikaiakat, bár nem hiszem, hogy onnan nagyon mennének dolgozni.

Magyarországról leginkább csak erotikus-pincéres munkákra szoktak Dél-Amerikába vinni embereket.

Ha nem tudod a nyelvet mit szeretnél csinálni? Gondolom pl. üdülőövezetekben nem akkora baj, ha csak angolul tudsz, na meg szexmunkáknál.

Nagyon ritkán bele lehet futni normális állásokba is, de azok meg már olyanok, hogy pl. olajmérnököket keresnek.

2011. jan. 31. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Mexikóiak tömegével járnak át USA-ba dolgozni, de még így is van rendessen munkanélküliség.

Angol nyelvű állás max angol tanárit tudnék elképzelni, ha jól nyomod, de más nem igen sanszos.

2011. febr. 1. 00:30
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. febr. 1. 10:13
 6/7 anonim válasza:
2011. febr. 6. 21:37
 7/7 anonim válasza:
A workinBANGLADESH.com -on találsz csomó linket.:)))
2011. febr. 14. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!