Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Aki kiment az USA-ba vagy...

Aki kiment az USA-ba vagy Kanadába az mennyi idő alatt tanulta meg az angol nyelvet?

Figyelt kérdés
Kérem, aki kiment az válaszoljon, mert nagyon érdekelne. Köszönöm:)
2011. jan. 9. 09:15
 1/5 anonim válasza:

Nagynéném kiment szerintem vagy 1-2 év alatt megtanulta...

Bébiszitter volt először, volt amikor szótárral rohangált mindenhová úgy tudom..

Inkább szerintem az volt a nehéz, hogy a vizsgáit újra le kellett tenni Kanadában, asszem valami szülésznő féle...

2011. jan. 9. 09:58
 2/5 anonim válasza:
én csak 2 hónapot voltam kint, előtte németet tanultam, semmit nem tudtam angolul... ott kint "ragad" a nyelv, nem lehet nem megtanulni..:) nem mondom, h perfekt tudok beszélni, de ez az idő elég volt hozzá, hogy el tudjak beszélgetni..:)
2011. jan. 9. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Tényleg könnyen ráragad az emberre a nyelv. Én egy hónapot töltöttem kint, és nagyon sokat számított. Igaz, előtte már alapfokon tudtam angolul. Szerintem ha maradtam volna még 2-3 hónapot, akkor egy középszintű nyelvvizsga se jelentene már gondot. A kellemeset a hasznossal nagyon jól össze lehet kötni. Tanulod a nyelvet és közben járod az országot. Ha mindezt számba veszi az ember, akkor talán nem is sokkal drágább, mint egy tanfolyamra beiratkozni. Az útiköltség legalábbis biztos nem (sokkal) drágább.
2011. jan. 10. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:

En Canadaban elek es az a tapasztalatom, pedig 15 vagyok hogy megy az olyan konnyen. Ne hidj senkinek. Egy 90 eves magyar holgy tolmacs holgy itt el kinn es azt mondta hogy 5 ev kell ahhoz hogy te mindenhol megald a helyed. 1-2 ev alatt tarsalgasi szinten tudsz megtanulni ha fiatal vagy es iskolaba jarsz mint en mivel 15 vagyok. En 1 eve vagyok kinn de meg nem tudok tanulni. mert annyira nem beszelek. Nah habar igaz hogy en nem folyamatosan jarok suliba mert sokszor a tokom kivan az egesszel...es nem megyek aztan erot beszek magamon nyelek egyet es elindulok. Szal 5 ev kokemenyen a suliban fiatalon es mondhatni hogy nagyon kozel vagya perfecthez.

Mas nem jarsz mar suliba mert mondjuk te idosebb vagy munkat akarsz. Ha nem tudsz beszelni akkor sehova nem vesznek fel, ha meg felvesznek akkor megalaznak mint pl levagdossak elotted a tepsiket rongyokat stb. Mert olyan munkara nem mehetsz ahol tiszta marad a kezed. MERT ANNAK orulsz hogy szart pucolni felvesznek, mivel a beszed miatt nagyon nagy hatrany van. Es ha angol kornyezetben nem vagy akkor meg 2 ev mulva se tudsz beszelni.

Ne hallgass seenkire..es maradj otthon...

2011. febr. 4. 06:21
 5/5 manchester10 ***** válasza:
előttem szólónak jó kicsi agyi felfogása lehet,ritka hülye -_-""
2011. júl. 6. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!