Aki kiment az USA-ba vagy Kanadába az mennyi idő alatt tanulta meg az angol nyelvet?
Nagynéném kiment szerintem vagy 1-2 év alatt megtanulta...
Bébiszitter volt először, volt amikor szótárral rohangált mindenhová úgy tudom..
Inkább szerintem az volt a nehéz, hogy a vizsgáit újra le kellett tenni Kanadában, asszem valami szülésznő féle...
En Canadaban elek es az a tapasztalatom, pedig 15 vagyok hogy megy az olyan konnyen. Ne hidj senkinek. Egy 90 eves magyar holgy tolmacs holgy itt el kinn es azt mondta hogy 5 ev kell ahhoz hogy te mindenhol megald a helyed. 1-2 ev alatt tarsalgasi szinten tudsz megtanulni ha fiatal vagy es iskolaba jarsz mint en mivel 15 vagyok. En 1 eve vagyok kinn de meg nem tudok tanulni. mert annyira nem beszelek. Nah habar igaz hogy en nem folyamatosan jarok suliba mert sokszor a tokom kivan az egesszel...es nem megyek aztan erot beszek magamon nyelek egyet es elindulok. Szal 5 ev kokemenyen a suliban fiatalon es mondhatni hogy nagyon kozel vagya perfecthez.
Mas nem jarsz mar suliba mert mondjuk te idosebb vagy munkat akarsz. Ha nem tudsz beszelni akkor sehova nem vesznek fel, ha meg felvesznek akkor megalaznak mint pl levagdossak elotted a tepsiket rongyokat stb. Mert olyan munkara nem mehetsz ahol tiszta marad a kezed. MERT ANNAK orulsz hogy szart pucolni felvesznek, mivel a beszed miatt nagyon nagy hatrany van. Es ha angol kornyezetben nem vagy akkor meg 2 ev mulva se tudsz beszelni.
Ne hallgass seenkire..es maradj otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!