Szerintetek reális dolog körbeutazni a Földet 1 év alatt?
Szerintem nem egyszerű. Nem tudom mivel utaznátok, de ha nem repcsivel akkor rém unalmas lenne egy idő után az út. Ráadásul minden éjszaka megállni szállást keresni, drága és fárasztó. Én két hetes autós túrákon voltam, nagyon jó, de fárasztó. Mondjuk a fiatalok jól bírják.
Aztán kaja, tisztálkodást meg kell oldalni az sem egyszerű. Szerintem rengeteg pénz kell hozzá, főleg, hogy ha nyaralsz egy évig, akkor fizetésed sincs egy évig..
Nem. Ha látni is akartok valamit és nem csak körbeutazni akkor egy év egy kontinens. Ha Európa nyugati államait és az USA-t kihagyjátok akkor kb 5-7 millió elég ha "minden" akkor kb 10 millió. Ha egy év egy kontinens akkor pl Ázsia kb 4 millió. ami a legtöbb pénzt viszi az a látnivalók belépődíjai és a repülések. Azt meg hogy egy pár vagytok Közép, Dél-Amerika és Ázsiában főleg közel-Kelet ne hangoztassátok. Én az 1 évet úgy csinálnám hogy Kelet felé indulnák. Akár a transzszibériai expresszel, aztán a Föld legjobb része, Dél Kelet Ázsia, majd Mexikó és Közép Amerikán át le Dél Amerikába és ott fejezném be.
Pszichikailag miért ne bírnátok?
Sziasztok. Van egy par ( fiu, lany) akik kb 3 eve bringaznak korbe. Toluk kerdezgezhettek sztem....
Fent vannak face-n is. Nevuk Honeymoon around the
World.
Van honlapjuk is.... Ahol leirjak hogy napi mennyi
Koltopenzzel szamoltak, es osszesen mennyi penzzel indultak neki.
Ha jol tudom epp mexikoban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!