Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Szeretnék elköltözni. A cél:...

Szeretnék elköltözni. A cél: United States of America > FloRida > hogyan?

Figyelt kérdés
megismertem egy nagyon aranyos fiút aki még kiskorában költözött Miamiba az édesanyjával. sajnos egyből szerelmes lettem a fiúba és most elhatároztam hogy ki akarok költözni egyszer ha betöltöm a 18at. most 13 éves vagyok és imádok álmodozni tervezgetni. már megnéztem mennyi egy repülőjegy hogy mik a szabályok, mi illik mi nem, de tulajdonképpen arra lennék kíváncsi hogy milyen Miamiban az élet. és hogyan tudnék eljutni oda. az addig rendben van, hogy Budapestről NewYorkig repülővel.. de utána NewYorkból hogyan tovább Miamiba? vagy Budapestről szokott menni Miamiba repülőgép.. nemtudom hogy lehet e ennyi minden kérdezni egyszerre.. de szerintem nem.. nemértedekel.. van egy rokonom Floridában.. talán ő is Miamiban lakik. őt hogyan tudnám megtalálni?
2010. jan. 3. 03:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nagyon komolytalan vagy még. Fog ez még sokat változni, akár tetszik a válaszom, akár nem.
2010. márc. 21. 13:52
 32/39 anonim ***** válasza:

A tegnapi hozzászólásodból látszik, hogy tényleg éretlen vagy arra, hogy ezt most eldöntsd.

(Egyébként én írtam a legelső választ. Akkor leírtam, hogy erre az egészre térj vissza 5 év múlva. Még most is ezt ajánlom.)

2010. márc. 21. 22:34
 33/39 anonim ***** válasza:
És nem csak te ajánlod ezt. De a kisasszony természetesen lehurrogta azokat, akik időt javasoltak a döntés meghozatalára. Hát.. jó.
2010. márc. 22. 17:33
 34/39 anonim ***** válasza:
Amúgy te nem abban a korban vagy még, hogy mindenféle helyre akarsz költözni, és semmiféle elszántság nincs mögötte? Nem sértegetésből, de ez nem csak egy gyermekded "jövőszövögetés", mikor holnap a dél-afrikai fák tetszenek majd meg, és inkább oda akarsz költözni? Én nem gondolnék még a repjegyre.
2010. márc. 22. 17:35
 35/39 anonim ***** válasza:
42%
Én 18 éves vagyok, és teljesen meg vagyok győződve arról, hogy én az USA-n kívül sehol nem akarok lenni főiskola után. Ezért tanulok amerikanisztikát majd, mert imádom. DE benne van a pakliban, hogy lehet, hogy teljesen megváltozik a helyzet pár év múlva, és majd nem akarok már oda menni. De azért mégis csak racionálisabban gondolom át az egészet. Nem csak repjegyből áll az odautazás, és nem egy angol kitűnőből. Na, most jöhet a lehurrogás, úgyis nekem van igazam, te meg tudom, hogy lekakkantod azt, aki nem olyat mond, ami neked teszik.
2010. márc. 22. 17:39
 36/39 anonim ***** válasza:
*tetszik.
2010. márc. 22. 17:39
 37/39 A kérdező kommentje:

hát.. jó.. de most miért kell leragadni a repjegynél??^o)

am.. most nem csak angol kitűnőröl van szó.. a tanár mondta hogy mi lenne ha nyolcadik végén megpróbálnám a középfokú c típusút és hogy hagyjam ki az alapot.. de nem csak angol tudáson múlik. a nyáron majd jön az a srác aki amerikában él és majd kérdezgetek tőle.. de ez mindegy..

amúgy.. mindenki csak azt mondja hogy mit akarok én még 13 évesen.. hát.. én csak kérdeztem valamit.. na de mindegy.. és ha majd 5-6 év múlva kint leszek már amerikában.. akkor mi lesz? nem az az átlagos 13 éves kis tinipic_a vagyok aki erről és arról álmodozik.. nekem ez egy komoly elhatározás és nem vagyok hajlandó lemondani erről.. amit egyszer elterveztem az úgy is lesz.. ha amerikába költözök akkor oda költözök.. az már más kérdés hogy amerika melyik részére.. san diego vagy miami.. ez a két hely van.. más szóba sem jöhet. de ha nem miamiba akkor ki nem hagyom az ott nyaralást.. na de mindegy.. továbbra is várom a válaszaitokat.. és majd meglátjuk mi lesz.. akik csak azt mondják hogy hagyjam a francba meg ilyenek.. azok inkább ne is írjanak.. majd most jönnek hogy de harapós vagyok.. meg hogy nem is vagyok ilyen elszánt.. csak hogy nagy a szám. hát jó.. gondoljatok azt amit akartok..

2010. márc. 23. 23:01
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Háthez... széép -.-
2010. jún. 10. 21:03
 39/39 A kérdező kommentje:
JESSZUS mekkora gyökér voltam... :DDDD
2016. jan. 30. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!