Szeretnék elköltözni. A cél: United States of America > FloRida > hogyan?
Figyelt kérdés
megismertem egy nagyon aranyos fiút aki még kiskorában költözött Miamiba az édesanyjával. sajnos egyből szerelmes lettem a fiúba és most elhatároztam hogy ki akarok költözni egyszer ha betöltöm a 18at. most 13 éves vagyok és imádok álmodozni tervezgetni. már megnéztem mennyi egy repülőjegy hogy mik a szabályok, mi illik mi nem, de tulajdonképpen arra lennék kíváncsi hogy milyen Miamiban az élet. és hogyan tudnék eljutni oda. az addig rendben van, hogy Budapestről NewYorkig repülővel.. de utána NewYorkból hogyan tovább Miamiba? vagy Budapestről szokott menni Miamiba repülőgép.. nemtudom hogy lehet e ennyi minden kérdezni egyszerre.. de szerintem nem.. nemértedekel.. van egy rokonom Floridában.. talán ő is Miamiban lakik. őt hogyan tudnám megtalálni?2010. jan. 3. 03:23
21/39 anonim válasza:
Na ha tenyekre vagy kivancsi, en Floridaban elek. Most januar 15 van, a homerseklet kb 22-23 fok. Az elet: jogositvany es rutinos vezetes nelkul nem tudsz letezni. Az emberek nagyon kedvesek, de eleg feluletesek. Szoval idegenek is radmosolyognak az uzletben, megkerdezik hogy vagy, de a valasz nem igazan erdekli oket :) Tanulashoz penz kell, sok penz. Az angol nyelv: Ha iskolaban tanultad a nyelvet es akar kozepfoku vizsgaval erkezel, akkor sem fogsz erteni egy szot sem. Teljesen mas a kiejtes (ez minden allamra igaz). Szoval egyetemi tanulmany elott akkor is kell angolt tanulnod, ha egyebkent "tudsz" angolul. Nem feltetlenul tanfolyamra gondolok,inkabb kozossegre,hogy szokjad az itteni kiejtest. Nagykorusag 21 evtol van. Repulojegy meg ra er; de ha erre kerul a sor akkor a Budapest New York helyett praktikusabb pl. Budapest-London-Miami. Nem tudom meg mi erdekelhet,de kerdezz nyugodtan. Ha teljesul az almod,akkor sok sikert kivanok es kitartast a megvalositashoz.
22/39 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! erre voltam kíváncsi semmi másra!
: )
2010. jan. 18. 22:44
24/39 anonim válasza:
egy tipp a kellemest hasznossal elvű nyelvtanuláshoz: nézz sok amcsi sorozatot, és ha kell, állitsd meg minden idegen szónál és szótárat elő... én a legpraktikusabb angoltudásomat a South parkból, a Sex and the Cityből és a How i met your motherből tanultam... nem vicc. nem a szlenges káromkodásokra gondolok,hanem a tipikus amerikaiszófordulatokra. Volt, hogy egy epizód 25 perc helyett 45 percig tartott, mert annyit szótáraztam...
25/39 A kérdező kommentje:
ha megszívom az az én bajom.. te azzal ne törődj..|
köszi 15:39 :)
2010. jan. 21. 23:48
26/39 anonim válasza:
Akkor szívd meg. :) Mert ha én ezzel nem törődök, akkor te se törődj azzal, hogy mit mondok. :) De mivel törődsz, így látszik, hogy érdekel, amit írok. :)
27/39 anonim válasza:
Basszus a hülye emberek...hát de nem?Segíteni nem tud,de a hülyeségét meg ide írja..ilyenektől hülyét kapok!Bár sajnos segíteni én sem tudok,csak sok sikert kívánni,mert én azt mondom,ha az ember kitűz maga elé egy célt,és sokat törődik vele,mert van ami motiválja,akkor az el is éri!Úgyhogy kitartást Neked!Jah,és írd majd meg,hogy sikerült-e!Üdv!:)
28/39 A kérdező kommentje:
köszönöm : )
2010. jan. 27. 22:56
29/39 anonim válasza:
Amugy hasonlo van velem is h ha betöltöm a tizennyolcat kiszeretnék menni au pairnek neew yorkba és utána viszajövök egyetem és kiszeretnék költözni csak én New Yorkba.
30/39 A kérdező kommentje:
kissé változott a terv. Miami helyett San Diegoba szeretnék költözni de Miamit ki nem hagyom az egyszer biztos! xD
2010. márc. 20. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!