Szeretnék elköltözni. A cél: United States of America > FloRida > hogyan?
Repjeggyel kapcsolatban: www.pelikan.hu
Beütöd, hogy honnan hova.
Sok féleképpen lehet menni.
Egyébként felesleges most repülőjegyet nézni.
5 év alatt rengeteget fognak változni a dolgok.
És 18 évesen még éppen érettségizel. Utána inkább fősulira vagy egyetemre kéne menni.
Egyébként a letelepedés már most is nagyon gázos.
5 év múlva még rosszabb lesz a helyzet.
És azt jósolják, hogy 2013-ra az USA népessége eléri a 400millió főt.
Na mindegy. Nem akartam elrontani a kedved.
De lásd be, hogy 5 évre előre tervezni elég nehéz.
Ráadásul előfordulhat, hogy az a fiú addigra elfelejt. Meg te is őt.
Ehhez a kérdéshez térj vissza 3 év múlva.
Igaza van az előttem szólónak. 13 évesen sajnos még nem láthatod tisztán, reálisan a dolgokat. Nem utazhatsz oda csak úgy. Ehhez annyira nem értek, de tényleg kellenek iratok, papírok, zöldkártya... Nem úgy van ez, hogy csak úgy berepülsz, és ott maradsz, ameddig akarsz, sajnos.
5 évre előre tervezni tényleg nagyon nehéz, bizony változhatnak addig a dolgok, és változni is fognak. Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de te még egy kislány vagy, álmokkal, báli ruhájával és egy üvegcipővel. Soká leszel 18 éves, addigra teljesen máshogy fogsz gondolkozni, és erre a mostani önmagadra mosolyogva fogsz visszaemlékezni. Én Texasból ismerek egy fiút, de reálisan látom a dolgokat, és nem tervezek ennyire. Szóval gondold ezt át, és tényleg ráérsz ezen merengeni a 18. születésnapod előtt, mert lehet, hogy tovább akarsz majd tanulni főiskolán, vagy dolgozni... Higgy nekünk. Az életben nem álmodozással érsz el valamit. Sokkal tisztábban kell látnod, ami később be is fog következni. A mostani legnagyobb álmaid is gyermetegnek fognak tűnni évekkel később.
L/18
Megint én: Az elköltözés része nagyjából rendben van, de ilyen korban nem lehetsz még biztos abban, hogy te majd el akarsz évekkel később költözni. Ha 18 évesen is ezt akarod majd, akkor melletted állok. Érted miről beszélek? Még kisgyerek vagy, nem kell most eldöntened, milyen lesz az életed 5 évvel később, hogy fogod élni, ha átléped a felnőttkor küszöbét. Én 18 vagyok, főiskola után mindenképpen irány az USA. És reálisan is látom a dolgokat, felnőtt fejjel gondolkozok. Remélem érted a lényeget.
Puszi
nem tudom én a népességről a wikipedián azt olvastam hogy 2050-re lesz 420 de ne ez legyen a legnagyobb gond.
az előttem szólók már mindent leírtak.
azért hajrá!
FloRida egy énekes neve.csak úgy mondom..
helyesen Florida...
amúgyén már ezerféle képpen láttam leírva az állam nevét Flo Rida FloRida Flo-Rida Florida Flo-rida Flo rida szóval tessenek engem békénhagyni ezzel : D
de mindegy.. nemérdekel..
és ha esetleg az USA-ban szeretnék fősulira járni? akkor mi történik? én már teljes mértékben elhatároztam magam.. én nem akarok itt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!