Miskolci Liptó-hús kft-ről valaki valami infót? Észak-Németországba visznek embereket húsipari munkára, én is mennék. Nem átverős a cég? Most április 16-án lenne a szerződéskötésnek és 18-án az indulás. Ha valaki ismeri ezt a céget írjon véleményt.
A cég nem átverés valóban ad munkát és ki is fizet.Még akkor is ha leszámolsz.
Biztos hogy előbb utóbb kijut mindenki mert hetente 10-essével számolnak le az emberek.
Amit viszont jó ha tudtok mert ezt nem mondják itthon.:
Kint nagyon sok dologért fizetni kell
Cipő,fólia kesztyű,gumi kesztyű,gumipók ,ételhordó doboz,székletvizsgálat.
Molban zöld fólia kesztyű,sárga a gumi,ezeket Sögelben nem használhatod,ott venni kell kéket. Amikor felveszed a cuccokat felírják a tartozásodhoz
Induló tartozás Kb.250-350E de találkoztam olyannal is akinek 400E volt. Két és fél hónap alatt nem sikerült megtudnom mi mennyibe kerül pár kivétellel.
Mol-Kajás doboz 3E,Sögelben másikat kell venni 13E,Székletvizsgálat 18E,Belépő kártya 10E,Kések 7-10E között.
Molban akkor kapsz teljes napot ha megvan a 10 000db comb.
Sögelben De. 0.95-ös napot számolnak.Du. szinte soha nincs teljes nap.
Érdemes inkább 850-900E-val számolni.Sok az olyan ember aki élvezi ha szívathatja az újakat.A cuccaidra nagyon vigyázz mert sok a lopás.
A munka fizikailag és idegileg is megterhelő. A szállások aránylag jók.
Sokaknak tetszik ez a munka,de rengetegen nem bírják.
Nekem nem jött be.
Csak mentálisan és idegileg erős embereknek ajánlom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!