Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Miskolci Liptó-hús kft-ről...

Attila7575 kérdése:

Miskolci Liptó-hús kft-ről valaki valami infót? Észak-Németországba visznek embereket húsipari munkára, én is mennék. Nem átverős a cég? Most április 16-án lenne a szerződéskötésnek és 18-án az indulás. Ha valaki ismeri ezt a céget írjon véleményt.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 tibiszekely válasza:
Ment ki valaki mostanába Molbergenbe?
2013. okt. 4. 18:33
 72/74 jboz ***** válasza:
én most számoltam le sögelből előtte molban voltam semmi nem úgy van ahogyan igérték,csak az vágjon bele akinek más lehetősége valóban nincs!!!
2013. okt. 24. 20:45
 73/74 Klics Ádám válasza:
Sziasztok most október 21 voltam Pesten tájékoztató meg beszéllésen szóltak is hogy komolyan gondolom e montam igen persze majdnem mindenem meg van csak nem tudják mikor lesz szerződés esetleg valakinek szóltak aki akkor volt fent amikor én n?
2013. okt. 30. 15:29
 74/74 Balu0405 válasza:

A cég nem átverés valóban ad munkát és ki is fizet.Még akkor is ha leszámolsz.

Biztos hogy előbb utóbb kijut mindenki mert hetente 10-essével számolnak le az emberek.

Amit viszont jó ha tudtok mert ezt nem mondják itthon.:

Kint nagyon sok dologért fizetni kell

Cipő,fólia kesztyű,gumi kesztyű,gumipók ,ételhordó doboz,székletvizsgálat.

Molban zöld fólia kesztyű,sárga a gumi,ezeket Sögelben nem használhatod,ott venni kell kéket. Amikor felveszed a cuccokat felírják a tartozásodhoz

Induló tartozás Kb.250-350E de találkoztam olyannal is akinek 400E volt. Két és fél hónap alatt nem sikerült megtudnom mi mennyibe kerül pár kivétellel.

Mol-Kajás doboz 3E,Sögelben másikat kell venni 13E,Székletvizsgálat 18E,Belépő kártya 10E,Kések 7-10E között.

Molban akkor kapsz teljes napot ha megvan a 10 000db comb.

Sögelben De. 0.95-ös napot számolnak.Du. szinte soha nincs teljes nap.

Érdemes inkább 850-900E-val számolni.Sok az olyan ember aki élvezi ha szívathatja az újakat.A cuccaidra nagyon vigyázz mert sok a lopás.

A munka fizikailag és idegileg is megterhelő. A szállások aránylag jók.

Sokaknak tetszik ez a munka,de rengetegen nem bírják.

Nekem nem jött be.

Csak mentálisan és idegileg erős embereknek ajánlom!!!!

2013. dec. 11. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!