Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Miskolci Liptó-hús kft-ről...

Attila7575 kérdése:

Miskolci Liptó-hús kft-ről valaki valami infót? Észak-Németországba visznek embereket húsipari munkára, én is mennék. Nem átverős a cég? Most április 16-án lenne a szerződéskötésnek és 18-án az indulás. Ha valaki ismeri ezt a céget írjon véleményt.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 jboz ***** válasza:
én is kíváncsi vagyok,és szurkolok,hogy összejöjjön.de ha tudsz valami megbízhatót megírhatnád :D én is keresgélek és ha tudok valamit írom.
2013. ápr. 9. 17:52
 12/74 A kérdező kommentje:
Ma voltam egy másik cégnél megbeszélésen Pesten, az a helyzet már most vasárnap utazunk is ki Németországba. Hétfőn már munkába is kell állni. Ugyan olyan feltételek vannak mint a Liptó Húsnál ( minimálbért utalják forintba, és kinti pénz 900-1000 euró) Saját autóval megyünk négyen. Az egyik srác már volt itt ennél a cégnél azt mondja fizetnek rendesen.
2013. ápr. 11. 17:25
 13/74 pippanat válasza:
Tegnap hívtak és felvesznek, kikell lépnem a régi helyről, átvesznek és irány. Majd meglátjuk...
2013. ápr. 12. 09:40
 14/74 jboz ***** válasza:
helyileg hová mész?mikor indulsz?
2013. ápr. 15. 04:19
 15/74 pippanat válasza:
először Molbergen-be, 2hónap betanulás után Sögel-be. Hát majd meglátjuk, hogy kellek-e mert csak május 15-én engednek el a régi munkahelyemről.
2013. ápr. 15. 11:15
 16/74 jboz ***** válasza:
sajna én is így jártam,nekem 9-ig kell melóznom.hát majd utána,még az is lehet hogy találkozunk :-)
2013. ápr. 15. 20:16
 17/74 Kali88 válasza:

Sziasztok,

nekem hétfőn kellene mennem Pestre a tájékoztatóra. Oda- vissza ez 500 km-embe kerül, tehát nem olcsó út. Szerintetek van értelme ennyit kiadnom a tájékoztató miatt? Kértem a nőt, hogy mondja el telefonon a szállásról meg a fizetésről mit kell tudni de azt mondta, hogy nem tájékoztat telón keresztül...láttam, hogy írtatok valami 36ezer ft-os buszköltséget...autóval ki sem mehetek csak az Ő buszukkal? Ha 5 fő összedobja a benzint az olcsóbb lenne.

2013. ápr. 16. 12:53
 18/74 Kali88 válasza:
az előbb lemaradt, hogy a Liptó Kft-ről beszéltem :)
2013. ápr. 16. 13:12
 19/74 jboz ***** válasza:
mindenképp el kell menni a tájékoztatóra,kitölteni egy nyomtatványt ezután hívnak fel a szerződéskötéssel kapcsolatban.először a buszukkal kell kimenni utána már lehet saját autóval.
2013. ápr. 16. 15:31
 20/74 anonim válasza:
Miről beszéltek emberek!!? 18 ezret kell utalni,a tájékoztatón ez hangzott el!!A papíron még régi adat van,ez volt 36 ezer!!!A kiutazás INGYENES!Egy visszaútra kérik a kauciót,ha az első fizud előtt kilépsz,vagy kirúgnak,haza tudjanak hozni!
2013. ápr. 21. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!