Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Miskolci Liptó-hús kft-ről...

Attila7575 kérdése:

Miskolci Liptó-hús kft-ről valaki valami infót? Észak-Németországba visznek embereket húsipari munkára, én is mennék. Nem átverős a cég? Most április 16-án lenne a szerződéskötésnek és 18-án az indulás. Ha valaki ismeri ezt a céget írjon véleményt.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
sziasztok,megy ki valaki közületek mostanában?
2013. máj. 31. 17:59
 42/74 anonim ***** válasza:
xdx igazad van én nem voltam kint csak szeretnék,biztos kemény de itthon is vannak ilyen munkák csak havi 100 ezerért kb.... Dolgozni mindehol kell,csak nem mindegy hogy mennyiért...
2013. máj. 31. 18:01
 43/74 jboz ***** válasza:
Én 6-án Molbergenbe.
2013. máj. 31. 20:54
 44/74 anonim ***** válasza:
És mikor voltál tájékoztatón? volt előte munkád?... Is gondolom,hogy sikerült elintézned,mindent,az orvosit?
2013. jún. 1. 19:35
 45/74 jboz ***** válasza:
volt munkám előtte,és régebben voltam tájékoztatón,mert sajnos le kellet töltenem a felmondási időm.az orvosim a körzeti orvosom csinálta meg mert neki is van üzemorvosi jogosultsága és én elég messze lakom Miskolctól.ha a papírok megvannak még egy kicsit várakoztatnak de biztosan ki lehet jutni :-)
2013. jún. 2. 13:28
 46/74 anonim ***** válasza:
Köszönöm válaszod,még annyit szeretnék kérdezni,hogy az erkölcsi nem lehet egy hónapnál régebbi,akkor honnan tudjam hogy mikor csináltassam meg,hogy mikor hívnak ki,ne fussak ki az egy hónapból,ill a többi orvosi az meddig érvényes,vizelet,széklet meg ilyenek,és szóltál nekik hogy kész vagy mindennel,és utnána csináltatad meg az erkölcsit, ill mennyi ideig jók az orvosik? Köszönöm.
2013. jún. 2. 15:39
 47/74 jboz ***** válasza:
elküldtem a leszámolós papírom faxon onnantól állományba vettek a többi papírt meg ahogy kész lett küldtem postán,orvosi,széklet,erkölcsi kb 1-1,5 hét alatt megvan ha minden papír beérkezett elég hamar utazol.
2013. jún. 2. 16:56
 48/74 anonim ***** válasza:
köszönöm a váloszod. Jó utat,és jó munkát,ill sok kitartás kívánok.Remélem találkozunk majd ott szia.
2013. jún. 2. 17:20
 49/74 jboz ***** válasza:
Köszi!remélem te is követsz mielőbb! :-)
2013. jún. 2. 19:50
 50/74 anonim válasza:
B.Lali vagyok Heves megyéből.Május 28.-án voltam tájékoztatón.Szerintetek megéri belevágni?
2013. jún. 2. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!