Attila7575 kérdése:
Miskolci Liptó-hús kft-ről valaki valami infót? Észak-Németországba visznek embereket húsipari munkára, én is mennék. Nem átverős a cég? Most április 16-án lenne a szerződéskötésnek és 18-án az indulás. Ha valaki ismeri ezt a céget írjon véleményt.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 16:43
21/74 anonim válasza:
Ne haragudj de rosszul tudod,igaz 18 ezret kell befizetni de a másik 18-at levonják az első fizudból,szóval ez összesen 36 ezer.Annyi ebben a segítség hogy nem kell egy összegben kifizetni az egészet.A cég létező cég és nem átverés.
22/74 sebesguszti válasza:
Azt szeretném megkérdezi menyi fizetést adnak mert én is gondolkozok rajta és ha jól tudom az húsfeldolgozó üzem?Én még az elején járok majd értesítenek a tájékoztatóról de addig semmit nem mondtak el érdekelne nektek menyit igértek óránként?
23/74 superboci válasza:
Hali mindenkinek!!Napi díj van 33 evro,egy kollégámmal jelentkeztem és egy ismerősöm most hétfőn ment ki,úgy néz ki minden rendben megy a cégnél,valaki azt mondja 18ezer a kiutazás valaki 36ezret mond,az ismerős 36ezret fizetett,nekünk18ezret mondtak,hivatkozva az adott tájékoztató papírra ami régi???
24/74 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem lenne pár kérdésem a lipót -hús kft-vel kapcsolatban.Olvastam olyat,hogy a napi 33 eurón kívül,van még 200-250 euró alapbér,létezik ez? És olyat is,hogy előttek kell lennie munkahelyednek,közvetlenül előtte,vagy úgy is jó ha ebben az évben volt már? És pontosan mennyit lehet keresni,ill,mennyi a havi költségem? Megbízható a cég? Mennyi idő múlva lehet kimenni a tájékoztató után(nekem most 28.-án lessz itt Pesten) és mennyi az esélye,hogy fel is vesznek? Ill, ha nem sikerülne tud e valaki hasonló,NEM KAMUS céget aki ilyenekkel foglalkozik,ill hallottam hogy nürngbergbe is van pulykafeldolgozó,esetleg ott többet lehetne keresni? Előre is köszönöm a válaszotokat,és a segítségeteket,ha valaki tud még valami információt,vagy hogyan lehetne kijutni németbe valami nem átverős céggel nyelvtudás nélkül ,légyszi írjon nekem ill az ais aki most 2013-05-28 -án jönn a lipót hús pesti tájékoztatójára. Köszönöm.
25/74 anonim válasza:
Lemarad .... ez a mail címem erre is tudtok írni . Mégegyszer köszönöm .... scooter10@freemail.hu
26/74 xdx válasza:
Szia a cég tényleg oké a férje május hetedikén ment ki velük Molbergenbe a szállás jó felszerelt konyha van lehet főzni a főnökök rendesek segítőkészek 18 ezret kellet fizetni állományba vétel előtt a másik felét az első fizuból vonják ő április ötödikén volt pesten tájékoztatón.
27/74 anonim válasza:
Szia. köszönöm a vállaszod :) Azt esetleg tudod,hogy milyen a munkabeosztás? A kolegák is rendesek? köszönöm.
28/74 anonim válasza:
ill. a tájékoztató hogy zajlik le,mennyi esélye van az embernek,hogy bekerüljön,mennyi idő után hívtáka tájékoztató után,hogy ok? köszi és bocsi a sok kérdésért... :)
29/74 xdx válasza:
Szia szerintem mindenki bekerül attól függ mennyire tudod gyorsan intézni a papírjaid a férjem 04.05.-én volt tájékoztatón és következő hét 10.-én hívták,hogy tényleg komolyan gondolja-e 25.-én felmondott 26-án állományba vették és május 06-án kellett pestre utaznia akkor már vitték tovább Molbergenbe.
30/74 anonim válasza:
Értem köszsönöm,és a fizetés mennyi, köszönöm és remélem már nem zavarlak több kérdéssel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!