Attila7575 kérdése:
Miskolci Liptó-hús kft-ről valaki valami infót? Észak-Németországba visznek embereket húsipari munkára, én is mennék. Nem átverős a cég? Most április 16-án lenne a szerződéskötésnek és 18-án az indulás. Ha valaki ismeri ezt a céget írjon véleményt.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 16:43
31/74 xdx válasza:
A fizetés teljesítménytől és az aznapi mennyiségtől függ az első két havi fizudból fogják elvonni a munkaruhát és a felszerelést 12 órázni kell.
32/74 anonim válasza:
köszsönöm,de mégis mit mondtak mennyit lehet keresni,én olyat is olvastam,hogy először napi 33 euro a bér,persze egy minimumot teljesíteni kell, párodnak hogy megy? Megérte? Köszi és többet tényleg nem kérdezek :)
33/74 xdx válasza:
Igen tényleg napi 33 euró ha teljes a nap de ehhez még jön idő arányosan havi 210-230 euró,igen jól ment neki először neki is nagyon fájt a keze begyulladt a csukló ízülete de vitt magával itthonról gyulladás csökkentő és fájdalom csillapító gyógyszereket és kenőcsöt.
34/74 jboz válasza:
milyen gyógyszert-kenőcsöt vitt mert jövő héten én is megyek,melyikek a hatásosak?Köszi
35/74 anonim válasza:
Sziasztok. Ma voltam atájékoztatón ha valakitt érdekel szívesen megírom mi kell hozzá....
36/74 Joe 2 válasza:
Egy kérdés. Szerintetek mért,van felvétel ennél a cégnél?Válasz, mert egy rohadt kikézőtábor van németországba és úgy ahogy az emberek kimennek azzal a lendülettel haza is jönnek onnan.Semmi nem ugy van ahogy az interjun a begbeszélésen elhangzik,most jött haza a haverom azt monta hogy havi 600 euro a fizetés és az itteni minimál bért is csak arra az időszakra kapta volna meg amig ithon tartozkodik tehát 2 hétre persze erről csak kint tájékoztatnak.
37/74 jboz válasza:
180-ezerért ithon is két hónapot kell dolgozni+fizetni a rezsit,biztos nem leányálom,de sokan dicsérik.
38/74 xdx válasza:
szia Joe 2 tévedsz akkor a haverod jól elcseszhetett valamit mert a férjem 3 hét alatt többet keresett 600 eurónál és nem kiképző tábor csak DOLGOZNI kell !!!!
39/74 xdx válasza:
Vitt magával flector kenőcsöt,panadol extrát és sima panadolt a házi orvos írt még fel neki 50mg cataflám tablettát és 100mg flemac tablettát Ő két hétig úgy dolgozott,hogy teljesen el volt dagadva a kézfeje mert begyulladt a csukló ízülete ez kezdetben tényleg nehezíti a dolgokat.
40/74 jboz válasza:
köszönöm!azt hiszem én is szerzek be hasonlókat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!