Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » A Wizzair milyen légitársaság?

Timido kérdése:

A Wizzair milyen légitársaság?

Figyelt kérdés
megbízható, jó, pontos? Tapasztalatokra lennék kíváncsi! Meg hogy a repülőjük mennyire megbízható, meg ilyen infók! A válaszokat előre köszönöm!
2009. júl. 20. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Wizz Air olcsó ebből következik hogy nincs étkezés, ha magaddal viszel valamit azt nem lehet megenni, és csak ott tudsz venni valamit a büfében úgy kb. 3-szoros áron. Ajánlom a Malév-ot, a Ryan Air-t.
2011. jan. 15. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Én eddig 6x utaztam velük, és a késéseket leszámítva nem is volt gond velük. A késések sem voltak olyan vészesek. Ennyi pénzért bőven belefér. Egyébként ahogy már valamelyik előttem szóló is írta, azért fordulnak elő a késések, mert ezek a gépek folyamatosan mennek és ha valahol fennakadás alakul ki, akkor nem tud elindulni, ebből kifolyólag ahová érkezne, ott késni fog - akár órákat.

Az pedig NEM IGAZ, hogy amit magunkkal viszünk élelmet, az nem ehetjük meg. MEGEHETJÜK! A folyadékkal háklisak, de tudtommal semelyik gépre nem vihet fel az ember saját üdítőt 8vagy bármilyen folyadékot), azt minden esetben a reptéri ellenőrzés után az ottani üzletek valamelyikében vagy a gépen kell megvásárolni, ha az ember szomjas...

Mindent összevetve én ajánlom a Wizzt.

2011. jan. 20. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Én teljesen meg vagyok vele elégedve, abszolút kellemes csalódás volt a sok lehúzó komment után. Simán hozta azt a színvonalat amit egy másik nem fapados légitársaság, annyi a különbség, h az előtted lévő sor közel van, így nem olyan kényelmes, de simán kibírható. (Meg persze nem adnak kaját, csak pénzért) És egy percet sem késett, sőt még hamarabb is megérkeztünk a hivatalos időponthoz képest (mind2 utazásom alkalmával). Amire figyelni kell, h minden apróbetűs részt el kell olvasni a weboldalukon mg a jegyen és akkor nem kerülhetsz váratlan helyzetbe. És nem mellesleg a légiutaskísérő lányok is nagyon szemrevalóak :P
2011. ápr. 18. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!