Miért szemét légitársaság a Wizzair? Vannak hasonló tapasztalataid?
sokan összekeverik a földi kiszolgáló egységet a légitársasággal.
Semmi köze sincs a csekkines néninek/bácsinak a wizzairhez:)
Ha nem fért be, akkor lehet, hogy rosszul mérted, nem?
Mondjuk lehettek volna kicsivel rugalmasabbak is, néhányan egész óriásbőröndöket, meg több kézipoggyászt is felvisznek, és nem szólnak érte. Mondjuk wizzairrel még nem utaztam.
Az nem mentség,hogy csak 1 centi különbség volt.A lényeg,hogy nagyobb volt az engedélyezettnél..Jogos volt a többlet fizetés,mert ha nemek elengedték volna akkor bárki jöhetett volna avval,hogy "nehogy már fizessen hiszen csak 2-3-4 centivel nagyobb..."
Egyébként aranyszabály,hogy soha nem centizünk ki semmit..Inkább legyen könnyebb a súly pár kilóval,inkább legyen kisebb pár centivel..
Én elég régóta és rendszeresen repülők a wizzair járattal.Soha nem volt ilyen gondom...
Legközelebb vigyél kisebb csomagot,és nem ér ilyen meglepetés..
Hiába hőbörögsz,akkor sincs igazad..
Van egy szabály ami alól te sem vagy kivétel..Ha a szabály az,hogy csak 30 kilót lehet felvinni akkor ne reklamálj ha 31 kilós a csomagod.Ha a szabály az,hogy 40 centis lehet a csomag akkor ne reklamálj ha a tied 41 centis..
Ha nem tetszik lehet menni Malévval.
Bár ott is fizetned kell ha túl léped..Ez van..Ez kell szeretni..
Én is sokat repülők,és velem még nem történt ilyen..Ha történne,és igazuk lenne akkor lenyelném a dühömet,és fizetnék..
Nehogy már mindenki szar legyen mert te hibáztál!!
Nem dolgozom a wizzairnél(bár dolgozhatnék ott...én örülnék neki..) Nem kerülte el a figyelmemet,amit írtál..De ha tudod,hogy igazad volt,miért nem reklamáltál?Utólag is lehet és kell reklamálni levélben,hogy neked volt igazad..Id leírod a gondodat.Evvel az erővel a Wizzar-nek is írhattál volna egy panaszlevelet ,hogy szerinted jogtalanul fizettek ki 40 fontot,mert te megfeleltél a honlapon lévő elvárásoknak.Majd mellékelni kellett volna a honlapon szerepló adatokkal együtt.
Ha biztos vagy abban,hogy a te csomagod pont akkora volt mint a honlapon szerepelt adat,akkor akár perrel is fenyegethetted volna a társaságot..
Kivizsgálták volna,és ha igazad lenne visszakaptad volna a pénzedet(igaz lehet hogy 1-2 hónappal később,de visszajárt volna)
Miért nem tetted meg eddig??
Én ezt tettem volna,ha ennyire biztos lennék abban,hogy márpedig nekem van igazam..De mint írtam én nem jártam még így,mert mindig megfelelő volt a méret és a súly is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!