4HÓS lesz a lányom 29-én. Hasonló korú babák mennyit alszanak naponta és éjszaka? Én lányom még éjel is cicizik kb3-4 alkalommal de szemét nem nyitja ki csak keres és én akkor adom is neki.
Utolsó vagyok, az én babám tápszeres/sajnos/, nem cicizik már, egy ideig azzal próbáltam nyugtatni, de nem fogadja el.
Kedves első hozzászóló, hogy bír annyi ideig ébren lenni a kicsid? Az enyém már másfél-2 óra ébrenlét után nyűgös..
1.
Rejtély:)Biztos fél,hogy lemarad valamiről:)Amúgy ezen már nem lepődtünk meg,két tesója is ilyen volt:)
az én babóm 28-án lesz 4 hónapos.
nappal evés után egy-másfél óra játék, nézelődés, csörgőrázás, sikítozás után fél-egy óra alvás. este 6 körül eszik, utána még alszik, 9 körül ébred, evés, pancsi, aztán amíg le nem fekszünk mi is, addig ébren van, kb. 11-éjfél. cicin alszik el, 3, 6, 9 órakor kb. eszik, de így 11 körül "kel" fel, onnantól van neki nappal.
nekünk így tök jó, mert mi is baglyok vagyunk, és reggel mindent meg tudok csinálni, mire ébred. (mosogatás, főzés, mosás, vasalás, halk takarítás...)
ő sem ébred fel teljesen éjjel, csak 10 perceket szopizik, nappal félórát is. csak anyatejes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!