Fiam szemét géppel nézték (amiben a kis kép látszik, miközben dioptriát mér) -egyik szemen minimális távollátás, de nem kell vele foglalkozni. Másik orvosnál hasonló géppel mérés: +2,5/+4,5. Hogy lehet eltérés? Szemcseppet mindkétszer kapott előtte.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 09:47
1/4 anonim válasza:
rossz volt a gép..de mennyi idő telt el a kettő közt??
2/4 A kérdező kommentje:
6 hét.
2011. ápr. 29. 10:33
3/4 anonim válasza:
A géppel mérés önmagában sosem elég, mindig kell táblás kontroll is a hagyományos módon.
4/4 anonim válasza:
Nekem pl. az volt, hogy -1,25ös lencsét kaptam, aztán másfél év múlva géppel állapították meg, hogy -4 és -4.5ös a szemem, az orvos nem akartam elhinni elküldött hagyományosra is, de ugyanaz jött ki, szal azóta megbízok az ilyen gépekben, de most elbionytalanítottál. Mondjuk igaz, az enyém rövidlátás miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!