Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Wizzair szerintetek jó...

A Wizzair szerintetek jó légitársaság?

Figyelt kérdés
Steward-nak készülök,érdemes oda menni?Ott lehet tanfolyamot végezni?
2011. jan. 24. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó, mert engem elvittek és vissza is hoztak, a gép nem esett le útközben, a csomag is megvolt, tehát jó.
2011. jan. 24. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
A mi körünkben a Wizzair fapadosnak számít.
2011. jan. 24. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem egy elit társaság az biztos. Nem kell hatalmas utakra, és filmekből ismert kosztümre gondolni egyenruhaként, még csillogó karrierre sem! Azonban szakmai szempontból én nem tudom megítélni.

Mint utas nagyon jó és korrekt társaságnak tartom, sosem volt velük problémám, szeretek velük utazni, az áraik is jók!

2011. jan. 25. 01:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokat szivatnak, ugyanúgy kezelik az újoncokat, mint a Ryanairnél.
2011. jan. 25. 01:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha később is stewardesként akarsz dolgozni, valószínűleg egy nem fapados légitársaságnál kezdeni jobb szakmai alap lenne, de innen is lehet biztosan karriert építeni, hiszen lesz már tapasztalatod, és felvhetnek később jobb nevű cégekhez is.
2011. jan. 25. 13:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi segítségeteket!Esetleg van valakinek steward/stewardess ismerőse,tehát "szakember"?Ő mit mondana merre menjek,hová,mennyiért?
2011. jan. 25. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
En azert megneznem mas legitarsasagoknal is, hogy milyen lehetosegek vannak, pl a Malevnel: [link]
2011. febr. 10. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!