Hogyan beszéljem rá a szüleimet, hogy megengedjék, hogy elvigyem a laptopomat nyaralásra? (töbi lent)
"Nyaralni mentek,nem kell internetezni nyaralás közben. "
ha legalább tudna pasini vagy casjozni igazad lenne, de ha kis mehet a szobából... az miylen nyaralás XD akk legalább netezni tudjon.
hogy beszélheted rá őket? hát találd fel magad, én bármire rá tudtam beszélni szüleimet, legközelebb olvass pszichológiai könyvet, pl az érvelésről meg az emberi természetről, akkor jövőre már meg tudod őket győzni ;)
Pontosan miért nem engedik egyébként?
Ráadásul mi ez a b@romság, hogy nyaralás közben ne netezzen?
Ez tényleg így van, sőt, így is kell lennie. De ha délutáni órákban egyszerűen nem tudnak sehogy majd mást csinálni, akkor miért ne?
Én pl. esténként is bekapcsoltam a laptopot, kiültem az erkélyre, és élveztem a levegőt, tájat. Közben feltöltögettem az összes aznapi képet. Mi mindennap mentünk több helyre is. Kb. másfél hete voltunk Horvátországban, én imádtam.
Szerintem vidd te is a lapost. Baj nem lehet belőle. :)
Hja!
Maximum ellopják, azután itthon sem tudsz majd netezni...
Nem tudom kipontozott le, de remélem ez volt a napi örömforrás. Gratulálok! :)
Kérdező, neked pedig remélem tudtam azzal a válaszommal segíteni valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!