Milyen konnektor átalakító kell, ha Pennysylvania-ba megyek? Laptopomat tudom majd használni? Valamint a telefonomat fel fogom tudni tölteni?
MediaMarktban kérj az eladótól univerzálisat. 2990.- körül van, jó angliában, államokban is.
Ott egyébként 110V van a hálózatban, azzal nincs gondod, mert a legtöbb kütyüt már eleve így gyártják.
Én is vettem itthon. Aztán kimentem és nem lett jó, valami tervezési vagy gyártási hiba lehetett a műanyag részén....
A Saturnban vettem és nem volt olcsó gagyi.
Szóval kint vettem egyet, rögtön volt az első boltban! Kicsi(kisebb mint az itthoni legkisebb), egyszerű, minőségi... Ugyan annyiba került mint a használhatatlan itthoni.
Minden jól működött!
Csak legyen ráírva minden cuccodra, hogy 110V-220V.
Érdemes kint prepaid telefont venni és azzal telefonálgatni! Kivéve ha skypol-s.
Összefoglalva: Legyen ráírva a műszaki cikkeidre a 110-220V és vegyél kint egy sima kis dugasz átalakítót, hogy be is lehessen dugni a töltőket. Más nem kell.
Ha mar itt vagy barmelyik Wallmartban tudsz venni.
Kb 2$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!