Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Poggyászkérdés (biztonság),...

Poggyászkérdés (biztonság), segítenél?

Figyelt kérdés

Wizzairral megyek Düsseldorfba. Ferihegy1-en hol/hogy tudom lefóliáztatni a csomagom? Mennyibe kerül? Érdemes? Mikor kell ezt megtennem? Azelőtt nyilván,hogy beregisztrálnék a csomaggal. Egyáltalán hogy működik ez? Most költözöm 2 egyenkétn 32kg-os csomagot viszek,és nem olcsó cuccaim vannak benne,könyvek,ruhák. Mivel tehetném még biztonságosabbá a szállításukat? Van a csomagokra valamilyen biztosítás,sajnos a honlapon nem láttam erre utaló dolgot,csak valami jótállást az nem tudom mi...

Muszáj vagyok velük menni,mert így lesz a legközelebb az uticélom.

Köszönöm a válaszokat

2011. okt. 3. 11:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Akkor egy szakmabeli jótanácsa:) :

Fóliázz! De mérlegelj, hogy otthon, ha esetleg nyitni kell akkor annyi neki, ellenben a benti drága fóliához biztosítás is jár, azt nyitás után visszafóliázzák. Persze nyitásra nagyon kicsi az esély.

Lakatnak nincs értelme és bárki, tényleg bárki kinyitja (nem is kell lakat egy cipzár kinyitáshoz)...

A fólia viszont véd.

Akkor biztonságos, ha nem teszel bele tiltott eszközt.

Jó utat!

2011. okt. 13. 18:09
 22/23 anonim ***** válasza:

"Lakatnak nincs értelme és bárki, tényleg bárki kinyitja (nem is kell lakat egy cipzár kinyitáshoz)...

A fólia viszont véd"

Ne haragudj de ezt nem értem

A lakat valóban felesleges, a cipzárat egy golyóstollal ki lehet nyitni.

De a fólia miért is véd? Egy késsel simán nyitható semmi perc alatt. de még kés sem kell, elég egy borotvapenge is.

Az nem védelem, csak pénzlehúzás...

2011. okt. 13. 22:05
 23/23 anonim ***** válasza:
Mert nem nyitható a fóliázott poggyász roncsolásmentesen, ergó nem nyitják fel, mert kiderül... ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni.
2011. okt. 17. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!