Anyám nem akar elengedni campingezni mert szerinte nem biztonságos. Mit tehetnék a biztonság érdekében? Többi lent.
Azért nem enged el, mert fél, hogy a sátrat kirabolnák az értékeinkkel. Aztán mondtam neki, hogy a duplacipzáras sátorajtót egy kis (nem szétszedhető) lakattal bezárnánk, de azt mondta, hogy akkor meg késsel könnyen kivághatják a sátrat. Meg azt mondta, hogy a campingbe nem tudnánk hova rakni az értékeinket, de mondtam neki, hogy mindig magunkkal vinnénk ha nem a tóba mennénk, de ha oda, akkor meg értékmegőrzőbe raknánk azt.
Ezek után szerintetek tényleg ez a valós oka annak, hogy nem enged el, vagy csak a rossz tulajdonságokat keresi?
Ti mit tennétek a helyembe?
én is megyek campingezni a nyár folyamán és én nem viszek semmilyen értéket, csak a telefonom amit mindig magamnál hordok ill. pénzt és azt is. Viszont anyukád szerintem nem eiatt nem akar elengedni, hanem mert félt.
Csak mert az én anyámnak eszébe se jutott hogy emiatt ne engedjen el.
Korodat esetleg?
Olyan kempingbe menj, ahol jó a biztonság! Ahol mi voltunk, ott járták a területet, csak kártyával mehettél be, és a fényképezőgép, telefon stb. mind a sátorban maradt, mikor átmentünk a tóba. Semmi nem tűnt el. Igaz, nem volt olyan nagyon olcsó, de talán ennek is köszönhető, hogy a vendégeknek nincs szükségük más holmijaira, pénzére. Szóval, ha a biztonságosabb kemping többe kerül a másiknál, akkor érdemes kifizetni, mert többet bukhatsz a lepukkant helyeken.
Anyukádnak mutasd meg, hová szeretnél menni, mondd el, mire számíthatsz ott, ha tudsz, neten mutass képeket! Minél több infója van, annál kevésbé idegenkedik tőle.
Szép nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!