Hibás név a repjegyen?
Figyelt kérdés
Versenyre megyek Új-Zélandra és a klubom foglalt nekem repjegyet, de rossz nevet adtak meg. A nevem végén van egy felesleges C betű ( kb. így: Balogh helyett: Baloghc). A klub felhívta a légitársaságot (Lufthansa) kérték a javítást, de azt mondták nem lehetséges. Mondták, hogy ha csak egy betű az eltérés és nem kell vízum, akkor nem lesz baj. Viszont nem tudom, hogy a becsekkelésnél nem-e gond. Ráadásul kétszer át is kell szállni; Frankfurtban és Tokióban.
Hasonló tapasztalatok? Volt aki úgy utazott, hogy más név volt a repjegyen, mint az útlevélben? Volt valami gond?
2011. okt. 2. 20:18
11/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére minden oké volt. Nem kellett új jegyet venni, vagy ráfizetni. Ázsiában szóltak érte vagyis megkérdezték, hogy miért nem ugyanaz, de mondtam, hogy sajnálom, de hibás. Mondták, hogy nem baj, csak jelzik a légitársaságnak.
2012. máj. 14. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!