Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakított velem a barátom, ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom, ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
Pont ma voltunk egy hetesek.2x találkoztam vele,egyszer szórakozóhelyen,de akkor a haverjával füvezett és olyan rosszul volt,hogy nem is volt velem,másodszor meg voltunk sétálni,de viszont akkor jól megvoltunk,de csók még nem volt,csak szájra puszi.Mikor akartam csókot,akkor ő nem akarta :/Erre ma írja,hogy az lesz a legjobb,ha szakítunk,nekem nem megy,suli miatt is,meg más okokból....azóta nem írt,pedig én írtam neki...Egy suliba járunk,minden nap talizunk,de suliba nem is beszéltünk sokat,mert nem akart...Akk.most mi lehetett,ki volt a hibás? 15/L 15/F
2011. okt. 26. 20:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem vágod?? nem is akarta a kapcsolatot már az elején se..jobb neked így.
2011. okt. 26. 20:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom tudom.füvezett,én is majdnem összeestem,hogy 15 évesen ezt csinálja...
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen,de ő akart velem járni,meg úgy elvolt.... :/
 4/14 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Tökmindegy ki volt a hibás. Valószínűleg mindketten - úgy szokott lenni!

A lényeg, hogy megúsztál egy kapcsolatot egy füves, labilis személyiségű hülye-gyerekkel. Inkább örülj neki!

2011. okt. 26. 20:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Most,hogy mondod kezdek örülni neki,csak fura volt,hogy tegnap még órákat áradozott,hogy szeret meg elvoltunk,ma meg szakit!
2011. okt. 26. 20:20
 6/14 Smartguy86 ***** válasza:
100%

1 hét alatt 2x találkoztatok. Abból az egyik alkalommal be volt szívva. Szerinted mennyire szeretett téged???

Tudom, hogy még gyerek vagy, de ne legyél ennyire naív. Inkább mozogj másik társaságban, mert ez nem tesz jót neked.

2011. okt. 26. 20:21
 7/14 A kérdező kommentje:
De előtte 2 hónapig chetelgettem vele,meg suliba is beszélgettünk :/
2011. okt. 26. 20:22
 8/14 King of Reptoids válasza:
A szakításnál, mindíg ketten hibásak !
2011. okt. 26. 20:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Az én hibám, 1000 bocsi!
2011. okt. 26. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:
éretlenek vagytok, jobb is így. nem szaporítjátok a génjeiteket
2011. okt. 26. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!