Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Miért állnak sorban az emberek...

Miért állnak sorban az emberek a MÁV jegypénztárban, amikor van egy hal szabad jegyautomata?

Figyelt kérdés
Írástudatlanok?

2022. júl. 16. 06:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Háh, ezen jót nevettem 20-as :-)
2022. júl. 16. 18:44
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Én pont, hogy az automatát szeretem. Így elkerülöm, hogy bárkihez is szólni kelljen. Amúgy valóban, mikor elkezdtem az ilyesmit használni azért tartottam tőle, mert nem akartam, hogy más toporogjon mögöttem mire kibénázom, hogy működik egy automata vagy esetleg ety önkiszolgáló kassza.
2022. júl. 18. 14:16
 23/27 anonim ***** válasza:
En mondjuk azt se tudom hol van automata, de a penztar igen
2022. júl. 19. 01:28
 24/27 anonim ***** válasza:

Mert vannak emberek, akik jobban szeretik a személyes kommunikációt a gépekkel szemben.

Vagy arra nem gondolsz, hogy esetleg valaki szemüveg nélkül rosszul lát, és éppen nincs nála, vagy nem akarja előkotorni a táskájából az olvasószemüveget?

Ne legyél már ilyen rosszindulatú, kérdező.

2022. okt. 25. 15:40
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rosszindulatú, #24-es, csak érthetetlen számomra. Kötve hiszem, hogy a hosszú sorból minden ember rosszul lát.
2022. okt. 25. 16:16
 26/27 anonim ***** válasza:
24 vagyok, elhiszem, hogy alapból nem vagy rosszindulatú, viszont a szavazásnál megadott válaszlehetőségekből sajnos egy kicsit úgy látszott. Én onnan szűrtem ezt le. Bocsánat :-)
2022. okt. 26. 12:27
 27/27 A kérdező kommentje:
#24 Ugyan, nincs miért bocsánatot kérned. Bevallom, hogy a szavazásnál valóban provokálni szerettem volna kicsit a gyakori népét. :-)
2022. okt. 26. 13:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!