Magyarországon milyen nem fapados légitársaságok vannak név szerint?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne esetleg linkben,hogy mik az áraik ill.ha lehet magyar nyelvű honlapjuk van.2016. nov. 26. 01:49
21/25 anonim válasza:
#19: rengeteget utaztam már Afrikától az Egyesült Államokig. Valóban nincs sok tapasztalatom - utazási irodákkal, mert életemben nem tettem be a lábam egybe se. Viszont nem is kérdezgettem itt hülyeségeket, mert én tudom használni a google-t.:-)
22/25 anonim válasza:
18-as vagyok, tudod hogy csináltam? Kimásoltam a wikipedia budapesti reptér oldaláról a járatokat, kitöröltem a fapadosokat, kész... csak azért hogy abbahagyd a kérdezősködést végre de csak nem tudod befogni a pofád!
23/25 A kérdező kommentje:
Sok h.l.e Van ebben az országban.
2016. nov. 29. 01:20
25/25 A kérdező kommentje:
Én a kommentelőkre gondoltam, látszik is az utolsó válaszodból is!
2016. nov. 29. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!