Magyarországon milyen nem fapados légitársaságok vannak név szerint?
"Ugye tisztaban vagy vele, hogy a fapados nem azt jelenti, hogy fapadokon ulsz? :D"
Szerintem nincs tisztában vele...
A kérdése alapján teljesen tapasztalatlan, valószínűleg még repülőgépet sem látott életében csak úgy, hogy felnézett az égre.
> Nem akarok fapadissal menni,de szeretnék utazni. Csak nem tudom melyik járat nem fapados.
A fapados az egy szolgáltatási szint, megfelelő árszínvonallal. Attól függ, hova és miért mész. Az esetek túlnyomó többségében Európán belül teljesen mindegy, hogy fapados vagy sem, figyelj oda a csomag- és egyéb díjakra és kész.
A nagy kérdés az "egyéb" esetekben van. Ha késik, sőt törlik a gépet. Ilyenkor mi van? Mennyi rugalmasságod van? Belefér, hogy esetleg csak másnap mész? Nekem volt olyan, hogy esti Air France géppel akartam menni és másnap délelőttre nekem Párizsban kellett lenni, pont, ezt megmondtam nekik, megoldották, Lufthansára tettek, müncheni átszállással. Ezt pl. Ryanair úgy oldotta volna meg, hogy kiröhög. Olyan egy kicsit, mint a biztosítás, csak fordítva: arra bazírozol, amire jó esélyed is van, hogy minden rendben lesz.
Aegean Airlines
Aer Lingus
Aeroflot
Air Algerie
Air Canada Rouge
Air China
Air France
Alitalia
Austrian Airlines
Belavia
British Airways
Brussels Airlines
Bulgaria Air
Czech Airlines
EgyptAir
Emirates
Finnair
Iberia
KLM
LOT Polish Airlines
Lufthansa
Qatar Airways
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
TAROM
Turkish Airlines
El Al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!