Magyarországon milyen nem fapados légitársaságok vannak név szerint?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne esetleg linkben,hogy mik az áraik ill.ha lehet magyar nyelvű honlapjuk van.2016. nov. 26. 01:49
1/25 A kérdező kommentje:
Ui.: az is érdekelne, milyen géptípusaik vannak.
2016. nov. 26. 01:52
3/25 anonim válasza:
Ha a bud.hu-n kigyűjtötted a listát, utána a wikipédiában végig lehet az egyes légitársaságokat kattintgatni.
Kezdheted is.
4/25 anonim válasza:
Persze, majd kigyűjtjük neked az összes légitársaságot, árakkal meg mindennel...
5/25 A kérdező kommentje:
Én csak a Nem Fapados gépeket kértem! Most ezek közűl honnan tudjam, hogy melyik milyen?
2016. nov. 26. 11:30
6/25 anonim válasza:
Megnezed magadnak. Szerinted ki fogja ezt helyetted megcsinalni, es leirogatni neked a tobb tucat legitarsasagot arakkal? A titkarnod maximum.
7/25 A kérdező kommentje:
A légitársaságok min 80 % a Fapados.
2016. nov. 26. 12:08
8/25 anonim válasza:
Es ennek mi ertelme van egyebkent? Utazni akarsz vagy csak unatkozol?
9/25 A kérdező kommentje:
Nem akarok fapadissal menni,de szeretnék utazni. Csak nem tudom melyik járat nem fapados.
2016. nov. 26. 12:24
10/25 anonim válasza:
Ugye tisztaban vagy vele, hogy a fapados nem azt jelenti, hogy fapadokon ulsz? :D Nemi felarert ugyanazt a szolgaltatast kapod fapadoson is mint egy hagyomanyos tarsasagnal, es mivel a legtobb tarsasag ugyanabbol a par tipusbol allo gepparkot uzemelteti, igy kulonosebben nem mas a fapados sem mint a hagyomanyos. Ezert felesleges ennyit keresgelni. Beutod hova es mikor, aztan megnezed az ajanlatokat, meg a jegy "csomagokat" (milyen poggyasz, milyen kaja van benne stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!