Németorszagban vagyunk, es szeretnek venni nehany fele edesseget ajándékba, olyat, ami Magyarorszagon nem kaphato. Tudnatok mondani nekem ilyeneket?
Inkább olyan van, ami itthon drága/ritka, illetve ami svájci vagy osztrák, de Németországban jobban kapható:
Milka Sondereditionen
Lindt csokik (itthon aranyárban vannak)
Zotter
Ritter
Alpia
Kinder tojást mindenhol szoktam venni, mert más játékok vannak benne. Gyűjtőknek kiváló
Toblerone
Amit biztosan ne vegyél: Lidl, Aldi cuccok. Sokan azt hiszik, hogy nálunk nincs. De nálunk is van, és nem is olyan finomat.
Nagyon sok minden van már itthon, pl. Müllerbe, amit máshol nem nagyon lehet kapni, de ott az is van. Pl. régebben Hanuta, Ritter Sport nem nagyon volt.
Szerintem inkább próbálj meg olyat, hogy akár ismert márkákból, de olyat venni, amilyen íz nálunk még nincs, valami különlegesebben, vagy special edition-t.
Vagy írd le ide, hogy neked mik a kedvenceid, miket hoznál. És akkor tudunk rá válaszolni, hogy itt van-e olyan.
Szia!
A mini Ritter Sport nálunk favorit szokott lenni, meg a Duplo.
Duplot mondjuk a Müllerben lehet kapni, de csak ezért nem megyünk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!