Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány országba jutottatok el...

Hány országba jutottatok el 23 éves korotokra?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hány országban jártatok 23 éves korotokig, és hogy mi az oka, hogy nem voltatok több helyen (pl mert drága, mert nem adnak ki annyi szabadságot a munkahelyen, vagy mert nem szerettek ennyire utazni, stb)

Többet utaznátok-e / utaztatok volna huszonéves korotokban, ha lehetett volna?

2016. okt. 8. 15:38
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Olyanokat írok, ahol nem csak átutazóban voltam, hanem több napot is. Oroszország, Horvátország, Görögország, Tunézia, Olaszország, Németország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Bulgária, Törökország, Csehország, Svájc. Most ennyi jutott eszembe remélem nem hagytam ki semmit. Igazábol a felsoroltak közül több olyan is volt ahova visszamentem pl nyaralni, ilyen Bulgária az utóbbi 4 évben háromszor nyaraltam ott, idén pedig Görögország lesz egy hét :). Mennék több helyre is de a munkahelyemen is azért korlátozott a szabi, mégha pénz az lenne is rá, nem vagyok gazdag de tudok spórolósan nyaralni, kirándulni...

23f

2017. ápr. 26. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!