Hány országba jutottatok el 23 éves korotokra?
Az érdekelne, hány országban jártatok 23 éves korotokig, és hogy mi az oka, hogy nem voltatok több helyen (pl mert drága, mert nem adnak ki annyi szabadságot a munkahelyen, vagy mert nem szerettek ennyire utazni, stb)
Többet utaznátok-e / utaztatok volna huszonéves korotokban, ha lehetett volna?
26-ig ezek voltak: Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Olaszország, Görögország, Monaco, Franciaország, Csehország, Svédország, Norvégia, Dánia, Izland, Spanyolország, Portugália, Ukrajna, Moldova, Románia, Transznisztria, Egyesült Államok, Jamaica, Kuba, Vietnám, Kambodzsa, Laosz, Thaiföld.
Ennek jelentős része az utóbbi három évben, előtte nem mindig volt fix keresetem.
USA, Kanada, Kína, Thaiföld, Szingapúr, Egyiptom, Oroszország, Belarusz, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Csehország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Svedország, Dánia, Németország, Ciprus, Hollandia, Belgium. A megszűntek közül pedig Szovjetunió, Csehszlovákia, Német Demokratikus Köztársaság.
Mindig is imadtam új helyeket, kultúrákat felfedezni. Repülős családban ez nem is volt nehéz a kedvezményes jegyek miatt, manapság meg a fapad miatt tudok sokat utazni.
Magyarország számít? :) Ha nem akkor 0
Hogy miért?!
Mert nincs pénzem
Hú, nagyon sok helyen, de mivel azóta elég sok idő eltelt, és rengeteget utazgattam (imádok utazni), nem biztos, hogy pontosan meg tudom mondani, melyek voltak 23 éves korom előtt...
Ami biztos:
- Ausztria (sokszor)
- Németország (sokszor)
- Franciaország (sokszor)
- Szlovákia (sokszor)
- Horvátország (egyszer)
- Görögország (egyszer - ide busszal mentünk, de azokat az országokat, amiken csak átutaztunk, ráadásul odafele éjjel, nem számolom bele)
Az első Anglia is talán előtte vagy kb. pont 23 éves korom körül lehetett...
Azóta:
- Anglia (sokszor)
- Spanyolország (egyszer)
- Olaszország (egyszer)
- Vatikán (egyszer)
- Svájc (egyszer)
- USA (egyszer)
Terveim a közeljövőre:
- Portugália
- Finnország
- Hollandia
- Kanada
Oka: imádok utazni, imádok új országokat (leginkább nagyvárosokat, de többet is egy országon belül) megismerni, sétálni bennük...
Hogy miért nem jutottam el többe 23 éves korom előtt: nos, szerintem ez így is "luxus" már, szóval nem panaszkodhatom, főleg, hogy nagyon sok országban sokszor jártam, nem is csak egyszer... de az oka nyilván pénz és idő. Sajnos semmi sem végtelen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!