Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány országba jutottatok el...

Hány országba jutottatok el 23 éves korotokra?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hány országban jártatok 23 éves korotokig, és hogy mi az oka, hogy nem voltatok több helyen (pl mert drága, mert nem adnak ki annyi szabadságot a munkahelyen, vagy mert nem szerettek ennyire utazni, stb)

Többet utaznátok-e / utaztatok volna huszonéves korotokban, ha lehetett volna?

2016. okt. 8. 15:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
71%
Kettő, hazánkat is beleértve három, de miért is kéne olyan bőszen növelni ezt a listát?
2016. okt. 8. 15:45
 2/31 A kérdező kommentje:
köszi a választ! igen, pontosan ennek az oka érdekelne, hogy mi az oka, hogy nem érzed úgy, hogy hogy növelni akarod a listát? Nincs jó vagy rossz válasz, csak nagyon kíváncsi vagyok, ki hogy érez az utazás felől.
2016. okt. 8. 16:17
 3/31 anonim ***** válasza:
36%
Szívesen! :) Egyszerűen nyaraláson kívül nincs rá igényem, hogy utazgassak, mert otthonülő, introvertált típus vagyok. Persze nyaralni menni szeretek, de hát itthon is vannak szép helyek(pl.: egyik évbe Pécs környékén voltunk), amúgy meg a szokásos külföldi családi nyaralás célpontja Horvátország. Ez talán sablonosnak, meg unalmasnak hangzik, de én szeretem, pihenésre, kikapcsolódásra tökéletes hely. Azonkívül rendszeresen járok át Szlovákiába folyékony kenyér ellátmányért... ja, és bocsánat, rosszul írtam először, mert voltam Bécsben adventi vásáron is szintén családdal, szóval így akkor három, azaz három országban jártam kis hazánkon kívül.
2016. okt. 8. 16:34
 4/31 A kérdező kommentje:
köszi a kifejtést :) tényleg inkább csak közvélemény-kutatok. Én megtanultam az elmúlt évben, hogy senkit ne itéljek el az eltérő véleménye miatt - túl sokan vagyunk ahhoz ezen a világon, hogy mindenki ugyanazt szeresse, vagy ugyanazt találja unalmasnak/izgalmaasnak.
2016. okt. 8. 17:04
 5/31 anonim válasza:
34%
Most nyaron norvegia, azelott becs. Igy hazankkal egyutt harom, 20 evesen
2016. okt. 8. 17:18
 6/31 anonim ***** válasza:
63%

26-ig ezek voltak: Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Olaszország, Görögország, Monaco, Franciaország, Csehország, Svédország, Norvégia, Dánia, Izland, Spanyolország, Portugália, Ukrajna, Moldova, Románia, Transznisztria, Egyesült Államok, Jamaica, Kuba, Vietnám, Kambodzsa, Laosz, Thaiföld.

Ennek jelentős része az utóbbi három évben, előtte nem mindig volt fix keresetem.

2016. okt. 8. 17:28
 7/31 anonim ***** válasza:
70%

USA, Kanada, Kína, Thaiföld, Szingapúr, Egyiptom, Oroszország, Belarusz, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Csehország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Svedország, Dánia, Németország, Ciprus, Hollandia, Belgium. A megszűntek közül pedig Szovjetunió, Csehszlovákia, Német Demokratikus Köztársaság.

Mindig is imadtam új helyeket, kultúrákat felfedezni. Repülős családban ez nem is volt nehéz a kedvezményes jegyek miatt, manapság meg a fapad miatt tudok sokat utazni.

2016. okt. 8. 18:22
 8/31 anonim válasza:
51%

Magyarország számít? :) Ha nem akkor 0

Hogy miért?!

Mert nincs pénzem

2016. okt. 8. 18:59
 9/31 anonim ***** válasza:
54%

Hú, nagyon sok helyen, de mivel azóta elég sok idő eltelt, és rengeteget utazgattam (imádok utazni), nem biztos, hogy pontosan meg tudom mondani, melyek voltak 23 éves korom előtt...

Ami biztos:

- Ausztria (sokszor)

- Németország (sokszor)

- Franciaország (sokszor)

- Szlovákia (sokszor)

- Horvátország (egyszer)

- Görögország (egyszer - ide busszal mentünk, de azokat az országokat, amiken csak átutaztunk, ráadásul odafele éjjel, nem számolom bele)

Az első Anglia is talán előtte vagy kb. pont 23 éves korom körül lehetett...

Azóta:

- Anglia (sokszor)

- Spanyolország (egyszer)

- Olaszország (egyszer)

- Vatikán (egyszer)

- Svájc (egyszer)

- USA (egyszer)

Terveim a közeljövőre:

- Portugália

- Finnország

- Hollandia

- Kanada

Oka: imádok utazni, imádok új országokat (leginkább nagyvárosokat, de többet is egy országon belül) megismerni, sétálni bennük...

Hogy miért nem jutottam el többe 23 éves korom előtt: nos, szerintem ez így is "luxus" már, szóval nem panaszkodhatom, főleg, hogy nagyon sok országban sokszor jártam, nem is csak egyszer... de az oka nyilván pénz és idő. Sajnos semmi sem végtelen. :)

2016. okt. 8. 19:22
 10/31 anonim ***** válasza:
54%
Jaaaa, 23 éves korom után volt, de voltam Csehországban is. Azt kifelejtettem az előbb.
2016. okt. 8. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!