Hány országba jutottatok el 23 éves korotokra?
Az érdekelne, hány országban jártatok 23 éves korotokig, és hogy mi az oka, hogy nem voltatok több helyen (pl mert drága, mert nem adnak ki annyi szabadságot a munkahelyen, vagy mert nem szerettek ennyire utazni, stb)
Többet utaznátok-e / utaztatok volna huszonéves korotokban, ha lehetett volna?
#5 vagyok, elfelejtettem valaszolni a kerdesedre:)
AZ oka hogy nem voltam tobb helyen, a penz (meg tanulok) es lusta voltam hozza:D identol kezdek el Minden nyaron utazgatni, onkenteskent, igy 2 honapot majdnem ingyen kint tudok lenni
23 éves vagyok jelenleg.
2014 decemberében jártam Ausztriában, ezen kívül soha nem voltam más országban.
Főbb okok között nem igazán tudom, mit tudnék kiemelni. Szerintem egyszerűen csak így alakult: családi nyaralások valahogy mindig belföldön voltak, barátnőm nem nagyon volt, ha volt, akkor vele nem nyaraltam külföldön, tanulni itthon tanultam, dolgozni Budapesten dolgozok. Nem igazán van érdemi okom külföldre menni. Szeretek utazni egyébként.
Nagyon köszi, hogy máris ennyien válaszoltatok!
Az oka, hogy kérdeztem: szeretnék írni arról, hogyan utazhat egy mai huszonéves magyar fiatal a világban minél többet, az online munkáról (és buktatóiról), ha valaki kipróbálná, milyen nem helyzez/országhoz kötötten dolgozni, de fél hogy átverés.
A kérdésemnek emiatt főleg az volt a célja, hogy megtudjam, a magyar fiatalok utaznának-e / utaztak-e volna többet, ha nem lettek volna helyhez kötve, illetve ha több pénzük/idejük lenne/lett volna
23 éves koromig HOrvátország, Ausztria, Németország, Szlovákia, CSehország és Olaszország volt meg. Azóta Anglia, Belgium, HOllandia, Franciaország, Románia, Svédország, Luxemburg is csatlakozott. Nagy álmom, hogy egyszer Európán kívülre is eljussak. Remélem összejön.
A fiatalkori utazásaim egy része családi nyaralás volt, más részük iskolai út. Amióta felnőtt vagyok akadt közte szakmai út és szimpla kirándulás is, meg barát-látogatás is.
Mennék én többfelé is, de anyagi helyzetem nem igazán engedi, sajnos.
Horvátország, Szlovákia, Csehország, Románia, Németország, Svájc, Ausztria, Belgium és még mielőtt idén betöltöm a 24et, Hollandia és Lengyelország.
Mindig is élveztem más országba látogatni, családdal azonban nem tudtuk megengedi magunknak, nem volt rá pénz. A felsoroltak nagy részébe ifjúsági zenekarral jutottam el, gyakran csak az utat kellett fizetni, néhol a szállást is, néhol állta a fogadó fél. Így belefért a család költségvetésébe. Vagy épp iskolai szervezés volt az út, vagy külföldre került rokonhoz, baráthoz látogattam. Most pedig épp a tanulmányaim miatt utazhatok.
ma 19:41
Mi rosszat írtam, hogy lepontoztatok???
23 eves koromig: Romania, Horvatorszag, Szlovakia. Elotte, amig a szuleim tartottak el, addig anyagi okok miatt nem volt lehetoseg kulfoldi utakra.
Most 28 vagyok, azota jartam még Angliaban 3x, Kanadaban egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!