Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 17 évesen lehetek Au Pair?

17 évesen lehetek Au Pair?

Figyelt kérdés
Amerikába szeretnék menni, felsőfokú angol nyelvvizsgám van.. Lehetséges? Ha igen, addig mi lenne a tanulmányaimmal?

2015. dec. 27. 16:55
 1/2 anonim válasza:
Szerinetm 18 év a minimum amikor hivatalosan külföldi munkát vállalhatsz.. amúgy milyen tanulmányaid vannak? Ha gimnázium én mindenképp megvárnám az érettségit és utána mennék ilyen külföldi munkára..
2016. jan. 3. 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Amerikahoz minimum 18 evesnek kell lenned, erettsegivel es jogositvannyal kell rendelkezned.

AMerikaban a korhatar 21 ev, ezalatt ugy kezelnek, mint otthon egy 12 evest, szoval nem erdemes 21 eves kor elott kimenned. Inkabb probalkozz angliaval eloszor, en i azt tettem. 20 evesen kijottem angliaba, most is aupair vagyok, majd a nyaron megyek tovabb amerikaba, immar tapasztalattal, jo referenciakkal, es ami a legfontosabb, jo nyelvtudassal.

2016. jan. 13. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!